Skip to main content
flodkrydstogt-rhinen-mosel

Flodkrydstogt på Rhinen & Mosel

flodkrydstogt-rhinen-mosel

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

med MS Monet

Flodkrydstogtsskibet MS Monet er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 78 kahytter fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• 2 floder på samme tur
• Trier - Tysklands ældste by
• Drikkevarer ombord på skibet
• Strasbourg med bl.a. hyggelige Petit France og EU-Parlamentsbygningen

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse
Dag 2 – Køln
Dag 3 - Trier
Dag 4 - Cochem - Koblenz
Dag 5 - Mainz - Strasbourg
Dag 6 - Strasbourg
Dag 7 - Hjemrejse

Dag 1 – Udrejse 
Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 2 – Køln 
Efter morgenmaden kører vi en tur til Køln, som ligger smukt ved bredden af Rhinen. Vi tager en byrundtur i byen og går en tur ad den hyggelige promenade langs Rhinen. Vi skal også se den imponerende domkirke i den gamle bydel i Køln. Efter lidt tid i Køln fortsætter vi til Trier, hvor det dejlige skib MS Monet venter vores ankomst. Vi bliver indkvarteret og får en introduktion af besætningen, mens vi nyder en velkomstdrink.   

Dag 3 - Trier
Vi nyder den første morgenmad ombord på skibet, inden vi skal på en tur i Trier. Byen er Tysklands ældste by og grundlagt af romerne for over 2000 år siden. Byen har et væld af historiske seværdigheder. bl.a. Porta Nigra, som er det bedst bevarede minde fra romernes tid i Tyskland. Vi vender tilbage til skibet og får frokost, inden vi begynder sejlturen på Mosel. Vi sejler forbi skønne landskaber og små hyggelige vinbyer. Eftermiddagen nydes på skibet i afslappende omgivelser – evt. kan man finde en liggestol på soldækket og nyde den flotte natur. Aftensmad på skibet.   

Dag 4 - Cochem - Koblenz
Vi er ankommet til Cochem og tager på en spadseretur gennem byen. Vi ser bl.a. St. Martins Kirke, markedspladsen og de smukke gamle velbevarede huse. Måske bliver der tid til at besøge en af de lokale vinkældre. Vi får frokost ombord på skibet og sejler videre til Koblenz, hvor der bliver mulighed for at gå en aftenstur i Koblenz smukke gamle bydel eller en tur til Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel mødes.  

Dag 5 - Mainz - Strasbourg
I løbet af morgenen/formiddagen fortsætter vi sejladsen gennem den legendarisk og smukke Rhindal, som siden 2002 har været på UNESCO´s liste over verdenskulturarv. Vi fortsætter videre ad Rhinen, som på dette stræk er kendetegnet ved vinmarkerne, der ligger helt ned til floden. Vi passerer også Lorelei klippen som er verdenskendt for sagnet om Lorelei, der efter sigende lokkede sømændene til at sejle deres skibe mod klipperne. Efter ankomsten til Mainz er det muligt at deltage i en gåtur, hvor man kan opleve Gutenberg Museet. Her får vi et indtryk af Gutenbergs bogtryk, som blev valgt til en af det 2. årtusindes mest betydningsfulde opfindelser. To originale Gutenberg-bibler er udstillet her. Vi skal også se Domkirken i Mainz. Der bliver lidt tid på egen hånd, inden vi vender tilbage til skibet, hvor der venter os en gallaaften. Vi sejler til Strasbourg i løbet af natten.  

Dag 6 - Strasbourg
Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid til at gå fra borde. Bussen er klar til at hente os, og vi tager på en byrundtur i Strasbourg. Vi ser os omkring i den gamle del af Strasbourg og tager en spadseretur gennem den indre by, som er præget af mange butikker, restauranter og en charmerende atmosfærer. Vi ser Petit France - den charmerende bydel fyldt med flotte gamle bindingsværkshuse og en hyggelig stemning samt Notre Dame Katedralen. Vi får også EU-Parlamentsbygningen at se udefra. Efter byrundturen kører vi til overnatningshotellet, hvos vi får aftensmad efter indkvartering.

Dag 7 - Hjemrejse
Vi kører hjemover efter morgenmaden. Der vil blive et ophold ved den dansk/tyske grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

Krydstogtet arrangeres og afvikles i samarbejde med Hanstholm Rejser 


  rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning