Skip to main content

Juleflodkrydstogt på Rhinen & Main

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Forslag til grupperejse:
Oplev 2 floder på samme rejse i den smukke juletid. Vi tager med på en fantastisk og romantisk julesejltur på Rhinen og Main med afgang fra Mainz og endestation i Würzburg. Vi nyder roen på det roligt glidende skib og oplever de smukke byer Mainz, Wertheim og Würzburg med julelys og julepyntede gader samt julemarkeder med lokale produkter.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
•  Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
•  2 floder på samme tur
•  Besøg i Mainz
•  Julemarked & bindingsværkshuse i Wertheim
•  Festlig gallamiddag
•  Barokbyen Würzburg
•  Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet
•  Flotte julemarkeder og julestemning 

Programmet dag for dag:
•  Dag 1 – Udrejse
•  Dag 2 – Mainz
•  Dag 3 – Miltenberg - Wertheim
•  Dag 4 – Würzburg
•  Dag 5 – Hjemrejse
•  Rejsen afvikles i samarbejde med Hanstholm Rejser

Dag 1 – Udrejse (A)
Efter endt opsamling kører vi gennem Tyskland med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Midttyskland. Der er aftensmad på hotellet.

Dag 2 – Mainz (M, A)
Efter morgenmaden kører vi videre til Mainz, hvor vi tager en rundtur i centrum af byen, hvor julemarkederne er startet. Der er mulighed for at opleve Gutenberg Museet, hvor man får et indtryk af Gutenbergs bogtrykkerkunst, som blev valgt til en af det 2. årtusindes mest betydningsfulde opfindelser. To originale Gutenberg-bibler er udstillet her. Vi skal også se den imponerende domkirke i Mainz, som er et af de mest betydningsfulde religiøse bygninger i Tyskland. Der bliver lidt tid på egen hånd i byen til at se det fantastiske og hyggelige julemarked, inden vi går ombord på skibet midt på eftermiddagen. Efter tildeling af kahytter får vi en velkomstdrink, og herefter er der middag i restauranten. I løbet af aftenen starter vi sejladsen på Rhinen mod Miltenberg.

Dag 3 - Miltenberg - Wertheim (M, F, A)
Vi nyder morgenmaden og formiddagen ombord. Ved frokosttid ligger skibet til i Miltenberg, hvor vores bus holder klar. Vi kører en udflugt til middelalderbyen Wertheim, hvor julestemningen er i top. Vi besøger bl.a. den gamle markedsplads, som ligger omgivet af smukke gamle bindingsværkshuse. Der bliver også tid på egen hånd til at nyde den julepyntede by. Efter nogle timer i byen kører vi til havnen i Wertheim, hvor vi igen mødes med skibet. Det er naturligvis også muligt at blive ombord på skibet og nyde komforten ombord, mens skibet sejler fra Miltenberg til Wertheim. Aftenen byder på en hyggelig gallamiddag i skibets restaurant.

Dag 4 - Würzburg (M, A)
Tidlig morgen lægger vi til i Würzburg efter en nats sejlads på Mainfloden. Efter morgenmaden siger vi farvel til skibet og pakker bagagen i bussen. Herefter kigger vi os omkring i Würzburg, som helt malerisk ligger på begge sider af Main-floden. I byen finder vi bl.a. Würzburger Residenz, som er et barokslot midt i Würzburg, som var residens for fyrstbiskopperne indtil Napoleonskrigene. Domkirken St. Kilians er absolut også et besøg værd, og endelig skal vi også se byens flotte udsmykkede bro Alte Brücke, som med sine 180 m er byens ældste og flotteste bro med sine imponerende helgenfigurer. Vi har tid til at julehygge, og måske købe en frokost på en af de mange restauranter, før bussen kører os nordpå til overnatningshotellet. Vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 5 – Hjemrejse (M)
Vi nyder morgenbuffet på hotellet, før vi kører det sidste stykke hjemad. Vi holder en pause ved grænsen før vi slutter af op gennem Jylland.


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning