Skip to main content
flodkrydstogt-rhinen-gletsjer

Flodkrydstogt på Rhinen & Gletsjer-ekspressen

flodkrydstogt-rhinen-gletsjer

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

med MS France

Flodkrydstogts skibet MS France er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 78 udvendige kabiner fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer, 220 volt og Wi-Fi.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Europas smukkeste togtur med Gletsjer-ekspressen
• 4-stjernet flodkrydstogt skib
• Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
• Unikke naturoplevelser i Schweiz

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse
Dag 2 – Strasbourg
Dag 3 - Breisach
Dag 4 - Gletsjer-ekspressen togtur
Dag 5 - Basel - Bryggeriet Feldschlösschen
Dag 6 - Strasbourg
Dag 7 - Hjemrejse

Dag 1 – Udrejse 
Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 2 – Starsbourg
Efter morgenmaden fortsætter vi turen til Frankrig og Strasbourg, hvor flodkrydstogtet starter. Inden vi kører til skibet, tager vi en lille rundtur i Strasbourg. Byen byder på en charmerende atmosfære, smukke gamle bindingsværkshuse og EU-Parlamentsbygningen, som vi kører forbi. Efter byrundturen ankommer vi til skibet og bliver indkvarteret i vores kahytter, inden vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten. Vi sejler til Breisach i løbet af natten.

Dag 3 - Breisach
Om morgenen ankommer vi til den charmerende by Breisach, som ligger direkte ved Rhinen. Om formiddagen går vi en hyggelig lille tur i byen, og har man lyst kan man gå op til Katedralen i Breisach, som giver en fantastisk udsigt over byen og Rhinen. Vi vender tilbage til båden og får frokost om bord, mens vi forlader Breisach og sejler videre til Basel. Denne aften er der gallamiddag ombord på skibet.

Dag 4 - Gletsjer-ekspressen togtur
En heldagstur, hvor vi kører med vores egen bus til Andermatt, hvor vi skal med den verdensberømte og unikke Gletsjer-ekspressen. En togtur på ca. 4 timer gennem alperne og det meget smukke schweizske landskab. Gletsjer-ekspressen er et af de mest berømte tog i verden, og standarden ombord er markant anderledes end vi er vant til herhjemme. Mens vi sidder komfortabelt i de bløde sæder og nyder panorama udsigten, serveres der frokost (drikkevarer er ikke inkluderet). Togturen ender i Tiefencastle, og her står vores bus klar til at køre os tilbage til skibet. Vi får aftensmad på skibet.

Dag 5 - Basel - Bryggeriet Feldschlösschen
Efter en afslappende morgen er der mulighed for at tage med en tur rundt i Basel. Byen er den tredjestørste by i Schweiz og grænser op til både Tyskland og Frankrig. Rhinen deler Basel op i 2, som er forbundet med flere broer. Basel har mange seværdigheder og bl.a. byens markedsplads og rådhus er et besøg værd. Efter en god spadseretur i Basel er vi tilbage til frokosten ombord på skibet. Eftermiddagen kan man bruge til yderligere udforskning af Basel rige kultur- og byliv på egen hånd. Alternativt kan man deltage i et slotsbesøg på bryggeriet Feldschlösschen, hvor vi får en rundvisning på bryggeriet og en forklaring om øl brygningens kunst. Besøget afsluttes med smagsprøver på bryggeriets produkter (Tilkøb 175 dkr). Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til skibet. Efter aftensmaden sejler skibet tilbage mod Strasbourg.

Dag 6 - Strasbourg
Morgenbuffeten nydes, mens vi sejler det sidste stykke til Strasbourg. Vi får frokost ombord, inden vi om eftermiddagen må tage afsked med skibet og besætningen. Fra Strasbourg kører vi til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

Dag 7 - Hjemrejse
Vi fortsætter hjemturen med passende pauser og efter mange dejlige oplevelser ankommer vi til vores hjembyer først på aftenen.

Krydstogtet arrangeres og afvikles i samarbejde med Hanstholm Rejser 


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning