Skip to main content
flodkrydstogt-holland-belgien

Flodkrydstogt i Holland & Belgien

flodkrydstogt-holland-belgien

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

med MS Beethoven

Prøv en anderledes ferie med flodkrydstogt skib gennem Holland og Belgien på kanalerne og gennem de store sluser. Vi sejler med et flot og komfortabelt 4-stjernet skib, hvor der er god mulighed for afslapning, mens man sejler forbi den flotte hollandske natur. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes ombord i skibets restaurant, hvor alle drikkevarer er inkluderet. Oplevelserne er mange ombord, men vi kommer også i land og ser flere af Hollands og Belgiens spændende og fantastiske seværdigheder.  

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Fuld forplejning ombord
• Hollands farverige blomster
• Oplev Amsterdams kanaler
• Besøg Keukenhof blomsterpark
• Ophold i Antwerpen
• Rundtur i Rotterdam
• Festlig gallaaften og -middag
• Drikkevarer ombord på skibet

Programmet dag for dag:
Dag 1 - Afrejse
Dag 2 - Amsterdam
Dag 3 - Keukenhof - Rotterdam
Dag 4 - Rotterdam - Antwerpen
Dag 5 - Antwerpen – Osnabrück
Dag 6 - Hjemkomst

Dag 1 - Afrejse (A)
Vi kører tidligt fra Thisted og efter endt opsamling fortsætter vi ned gennem Tyskland og til Holland. Efter passende pauser undervejs kommer vi til Amsterdam, hvor vi bliver indkvarteret på skibet og får velkomstdrinks og aftensmad ombord. 

Dag 2 - Amsterdam (M, F, A)
Dagen tilbringes i Amsterdam. Efter morgenmaden får vi lejlighed til at se nærmere på byen eller bare nyde livet ombord på skibet. Rejselederen vil gå en lille tur i byen, og der bliver mulighed for at komme med på en kanalrundfart i Amsterdam (ca. 12,- euro).  Man kan på egen hånd gå en tur i gågaden med de mange butikker eller måske et lille smut ind i de røde lygters kvarter. Frokost og aftensmad ombord på skibet. 

Dag 3 -Keukenhof - Rotterdam (M, F, A)
I dag skal vi sejle fra Amsterdam til Rotterdam. Nyd udsejlingen fra Amsterdam på skibets soldæk, mens storbyen afløses af Hollands flotte natur. På vores vej gennem kanalerne møder vi andre flodkrydstogt- og fragtskibe. Efter frokost ombord stopper båden ved Utrecht, hvor dem der har lyst kan tage med bussen til verdens største blomsterpark, Keukenhof (entre ca. 20,- euro). Der bliver ca. et par timers ophold i Keukenhof, inden vi kører tilbage til skibet, som i mellemtiden er sejlet til Rotterdam. Motiver fra Keukenhof siges at være blandt de mest fotograferede i verden. En 25 hektar stor park med blomster, træer, orkideer, cafeer og små hyggelige spisesteder. Vælger man ikke at tage med på udflugten til Keukenhof, kan man nyde sejlturen til Rotterdam. Denne aften er der gallamiddag ombord.

Dag 4 - Rotterdam - Antwerpen (M, F, A)
Tidlig morgen sejler skibet videre mod Antwerpen i Belgien. Vi passerer nogle store sluseanlæg, Dordrecht og sejler gennem en del af Hollands Diep, inden vi krydser grænsen mellem Holland og Belgien. Under indsejlingen til Antwerpen oplever vi nogle af verdens største containerskibe – en stor kontrast til den første del af turen, men ikke mindre oplevelsesrig. Efter frokosten får vi mulighed for at kigge nærmere på Flanderens uofficielle hovedstad Antwerpen. Byen indeholder bl.a. fantastiske barokke bygninger og hyggelig pladser. I 2018 var Antwerpen på Lonely Planets Top 10 over byer, man skal opleve.  

Dag 5 - Antwerpen – Osnabrück (M, A)
Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid at gå fra borde. Bussen holder klar til at hente os, og vi kører nordpå mod Holland, hvor vi skal se de store dæmningsværker ”Delta Works” på Zeeland. Dæmningerne blev opført for at forhindre oversvømmelse og er en af Hollands vigtigste seværdigheder. Herfra kører vi videre forbi havnearealerne i Rotterdam og slagmarkerne fra 2. verdenskrig ved Arnhem og Nijmegen. Vi holder en frokost pause undervejs og fortsætter til overnatningshotellet ved Osnabrück, hvor vi skal have aftensmad. 

Dag 6 - Hjemkomst (M)
Vi kører hjemover efter morgenmaden. Der vil blive et ophold ved den dansk/tyske grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme hen på aftenen.

Krydstogtet arrangeres og afvikles i samarbejde med Hanstholm Rejser


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning