Skip to main content

Flodkrydstogt på Donau

med MS L'Europe

Et spændende flodkrydstogt på den skønne Donau flod. Flodkrydstogtet starter i Passau, hvorfra vi sejler gennem smukke og naturskønne omgivelser på Europas næst længste flod Donau til hovedstæderne Wien og Budapest. Sejladsen foregår på det komfortable skib MS L'Europe, hvor opholdet ombord er med 3 daglige måltider med drikkevarer til.

Bestil hos Ans Rejser fordi:
• Unik rejse på 8 dage
• Oplev Donauknæet
• Inkl. alle udflugter
• Kyndig dansk rejseleder

Programmet dag for dag:
Dag 1 – Udrejse
Dag 2 – Passau
Dag 3 – Melk & Dürnstein
Dag 4 – Wien
Dag 5 – Esztergom
Dag 6 – Hovedstaden Budapest
Dag 7 – Afrejse fra Budapest   
Dag 8 – Hjemkomst

Denne tur arrangeres og afvikles i samarbejde med Hanstholm Rejser


  Se det fulde program

  Dag 1 – Udrejse (A)
  Efter endt opsamling kører vi med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad på hotellet ved ankomsten.

  Dag 2 – Passau (M, A)
  Efter morgenmaden kører vi videre til Passau tæt på den tysk-østrigske grænse. Hvis tiden tillader det, ser vi nærmere på Passau, inden vi går ombord på krydstogtskibet.  Vi får anvist vores kahytter på båden MS L'Europe, hvor vi skal tilbringe de næste 5 nætter. Båden krydser grænsen mellem Tyskland og Østrig, mens vi får aftensmad ombord.

  Dag 3 – Melk & Dürnstein (M, F, A)
  Efter morgenbuffet ombord får vi mulighed for at besøge den lille by Melk, som ligger ved bredden af Donau. Byen er vokset op omkring klosteret af sammen navn som i særdeleshed er kendt for at være et af de smukkeste og største barokke Benediktiner klostre i Østrig.  Sidst på formiddagen sejler skibet videre til den charmerende by Dürnstein. Undervejs får vi frokost. Den lille by Dürnstein tilbyder en unik kombination af betagende landskab og traditionel arkitektur. Det var i Kuenringer Borgen, hvis ruiner stadig findes, at den engelske konge Richard Løvehjerte blev holdt fanget. Der vil være tid på egen hånd, inden vi om eftermiddagen sejler videre mod Wien, hvor vi forventer at ankomme hen på aftenen. Aftensmaden nydes ombord.

  Dag 4 – Wien (M, F, A)
  Så er det tid til at opleve Wien. Der vil være mulighed for at deltage i en byrundtur, hvor det vil være muligt at se flere af Wiens største seværdigheder, herunder Schönbrunn Slottet. Vi mødes på båden til frokost og herefter er eftermiddagen fri til at nyde den smukke hovedstad på egen hånd.  Først på aftenen mødes vi igen for at deltage i gallamiddagen ombord. Mens vi nyder middagen, sejler vi forbi Bratislava mod det næste stop på turen, Esztergom og Budapest.

  Dag 5 – Esztergom (M, F, A)
  Vi er ankommet til Esztergom, som indtil det 13. århundrede var Ungarns hovedstad. Der vil være mulighed for at se nærmere på byen med den store Basilika, kendt for Bakócz kapellet og væggene prydet med toskanske renæssancemotiver. Disse motiver er nogle af de mest velbevarede og værdifulde renæssancekunststykker i Ungarn. Senere sejler båden videre mod Budapest, hvor vi forventer at ankomme hen på eftermiddagen.  Der vil være mulighed for at se sig lidt om i byen, inden vi senere mødes til aftensmad på båden. Aftenen kan f.eks. bruges til at udforske byen eller slappe af i de hyggelige omgivelser på båden.

  Dag 6 – Hovedstaden Budapest (M, F, A)
  Vi har hele dagen til rådighed i Budapest. Donau floden deler Budapest i 2 dele - gamle Buda med bjerge og grønne områder og Pest, den mere moderne bydel med mange butikker og restauranter. Vi tager en tur rundt i byen og ser nogle af de mest populære seværdigheder som f.eks. Parlamentet, St. Stefans Kirken, Operaen, Heltepladsen, Fiskerbastionen og Gellertbjerget.  Vi spiser frokost på båden, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Aftensmad ombord. 

  Dag 7 – Afrejse fra Budapest (M, A)
  Efter morgenmad er det blevet tid til at tage afsked med båden og personalet ombord. Vores bus venter os i Budapest og herfra går turen hjemover. 
  Vi kører nordpå og ankommer til overnatningshotellet først på aftenen. Vi får aftensmad ved ankomst til hotellet.  

  Dag 8 – Hjemkomst (M)
  Efter morgenmaden fortsætter vi hjemrejsen og forventer at være hjemme sidst på aftenen.

  Hotel

  MS L'Europe
  MS L'Europe
  Flodkrydstogts skibet MS L'Europe er et komfortabelt 4-stjernet tredækkerskib fra 2006. Skibet har 90 kabiner med plads til 180 personer. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge...
  rejsekalender
  22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
  14/5Cirkusrevyen 2021Fra 1.895,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning