Tyskland - München

Den bayerske hovedstad er altid et besøg værd. Den rummer så mange kvaliteter inden for kultur, kunst, historie, sport, gastronomi  og erhverv, at det vil være nødvendigt at vælge imellem, hvad man gerne vil se og opleve. På kulturen og historiens område må man bestemt besøge SchlossNymphenburg – et 335 år gammelt barokslot, omkranset af skove, søer og landskabshaver. I bymidten ses den imponerende Frauenkirchen, som er tæt beliggende ved Münchens berømte Viktualienmarkt, hvor der noget for både øjet og ganen. Bayerns største bryggerhus Hofbraühaus – stadens mest besøgte restaurant og biergarten.

Den Olympiske Park er en af Münchens grønne oaser. Den rummer både det olympiske stadion, rejst til OL i 1972 og mange olympiske idrætsfaciliteter.
En nabo er BMW Welt, en af byens største turistattraktioner. Den rummer alt, hvad hjertet begærer inden for BMW-bilmodeller. Bilkoncernens hovedkontor ligger ved DonnersbergerBrücke, og udefra man kan se BMW’s mange modeller i store glasvinduer fra stuen til 20. Etage.