Skip to main content

1-dags rejser

Herunder finder du vores rejser på 1 dag. Nogle gange kan det være rart med en hurtig svip-tur, hvor en specifik oplevelse er i centrum. Tag fx med på vores tur til Sprogø med byvandring i Nyborg, eller turen til Rømø incl. vadehavshotdogs. 

En dejlig afslappende måde at opleve nye steder uden at skulle tænke for meget over, hvem der vander planterne derhjemme eller tømmer postkassen. 

Sprogø & byvandring i Nyborg

Endagstur til Sprogø og Nyborg: Vi skal på en helt unik tur til Sprogø hvor der blandt andet er et fantastisk dyreliv. Dagligt kommer her kun de få der arbejder ved Sund & Bælt.

Udsolgt Læs mere

Rømø med Vadehavshotdog

Unik guidet tur på Rømø med Vadehavshotdog: Vi kører over Rømø Dæmningen til vadehavsøen Rømø, der ligger ca. 10 km ude i Nordsøen. På ø rundturen kommer vi til Havneby og feriestedet Lakolk. Vi hører undervejs om øens historie, naturen og beboerne. Vi kigger på strandengsdannelse samt smager på no...

Udsolgt Læs mere

Bogense og Gyldensteen

Endagstur til Gyldensteen Gods, Bogense og Erik Menveds Kro: Vi starter vores oplevelser på Gyldensteen Gods som er Danmarks største producent af spiseløg, græskar og æbler. Vi får en unik rundtur hvor vi får mulighed for at se hidtil lukkede områder af Gyldensteen Park.

Udsolgt Læs mere
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning