Skip to main content

Venø - en lille ø i Limfjorden

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Det er blevet populært at besøge Danmarks små øer, Limfjordens hjerte kaldes denne lille ø, som vi skal besøge på denne tur.

Vi kører mod Struer for at følge Fjordvejen til Kleppen, hvorfra der er overfart med Venø Færgen. Ankommet til den lille ø møder vi vores lokale guide ved Venø færgeleje, hvor historien starter og turen går nord på ad Sønderskovvej til Venø Fish Farm.

På Venø producerer firmaet Venø Fish Farm den velkendte østers ”Ven Østers” samt fiskeyngel som f.eks. skrubber og pighvar til udsætning og videreopdræt, hvilket er med til at genopbygge fiskebestanden i de danske farvande. Vi besøger virksomheden og får en spændende rundvisning på farmen og får lejlighed til at smage på en rigtig Limfjords østers.

Turen fortsætter rundt på den naturskønne Limfjords ø med guiden der fortæller om øens historie og seværdigheder. Den spændende rundtur slutter ved Venø Kirke, Danmarks mindste kirke. Kirken er også ubestridt øens ældste bygning, man anslår, at kirken er bygget i 1500-tallets slutning. Døbefonten, der er hugget i kampesten, er formentlig fra 1200-tallet, og har vel været brugt i en anden kirke, før den kom til Venø, hvorimod prædikestolen har samme alder som kirkens ældste del. 

Fra Kirken kan man evt. gå den korte tur på ca. 300 meter til Venø Kro, hvor vi skal drikke eftermiddagskaffe. Venø Kro ligger smukt ved fjorden ca. 150 meter fra Venø Havn og med udsigt over fjorden. Her nyder vi dejlig kaffe og the med en bolle og lagkage og herfra kører vi til Færgelejet for at komme retur til fastlandet.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Færgeoverfart til og fra Venø
• Lokalguide på Venø
• Entre og omvisning på Fish Farm
• Kaffe, bolle og lagkage på Venø Kro

Turen her er en eftermiddagstur og kan også arrangeres som en formiddagstur med varm middag på kroen.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning