Skip to main content

Tulipanfestival på Gavnø Slot

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Vi sætter kurs mod Gavnø Slot fra morgenstunden. Undervejs mod Sydsjælland serveres en morgenbakke i bussen og den består af en bolle og en snegl samt kaffe og te.

Ved ankomst til Gavnø Slot starter vi vores besøg ud med en rundvisning på slottet. Efterfølgende går vi i den eventyrlige slotspark, hvor forår er lig med tulipaner i massevis. Festivalen startede i 1957 og har været en elsket og tilbagevendende begivenhed på Gavnø Slot hvert år siden da. Tag med og få sat gang i sanseindtrykkene, når tulipanerne i tusindvis byder på et inferno af flotte farver og arter. Slottet´s gartner arrangerer og designer hver år helt nye bede – dette betyder, at ikke én sæson er ens.

Under besøget er der mulighed for at nyde de mange fantastisk smukke tulipaner, spise frokost og selvfølgelig mulighed for at købe blomsterløg med hjem. På hjemturen nyder vi en frisksmurt sandwich i bussen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Entre & rundvisning på Gavnø Slot
• Frisksmurt sandwich i bussen på hjemturen


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning