Skip to main content

Tønder julemarked og Julefrokost på Schackenborg Slotskro

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Julehygge, julemad og julehandel er del af denne dejlige juletur, dertil kommer rejselederes bidrag i form af historie fortællinger undervejs.

Julen begynder i Tønder, så præcist kan det siges, for der dufter og smager af jul i Tønder. De krogede gader i den 763 år gamle købstad er pyntet op til gammeldags jul med små julehytter og lækre specialiteter. Kort sagt, dansk julehygge, når det er bedst. Derfor er det også Tønder julemarked, der er genstand for dagens første besøg, hvor der er god tid til at gå rundt i gaderne, opleve julestemningen, gøre indkøb med mere. Den populære butik Det Gamle Apotek er også et besøg værd.

I julestemning kører vi nu den korte tur til den historiske Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687. Kroen er beliggende i Møgeltønder på den smukke brostensbelagte Slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Vi får fortælling undervejs om Schackenborg Slot og Slotskro. På Schackenborg Slots kro møder vi op til et veldækket julebord og der venter os en stor og lækker julebuffet: Sild med karrysalat og grevefedt. Dampet laksefilet med rejer, citron, dild, mayonnaise og kogte æg. Tarteletter med tomat og kruspersille. Æbleflæsk (med saltet flæsk). Medister og frikadeller med Sønderjysk hvidkål. Ribbensteg med krydder rødkål. Hamburgerryg med grønkål og sukkerbrunede kartofler. Ris a la mande med bærsause.

Efter denne dejlige frokost kører vi den korte tur til Fleggaard i Sdr. Lügum, hvor vi kan gøre nogle af julens indkøb til billige priser. Vi har her en times tid til julehandel, hvorefter turen igen går hjemad, mens vi nyder den friskbryggede kaffe.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Rejseleder på hele turen
• Dejlig Julebuffet ved Schackenborg Slotskro
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage på hjemturen


  Rejsekalender
  21/8Prag - Den Gyldne StadFra 3.895,-
  21/8KroatienFra 11.995,-
  21/8Prag med Brenderup SeniorerFra 3.495,-
  22/8Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  22/8DresdenFra 4.895,-
  23/8ÆrøFra 3.395,-
  23/8Fantastiske LæsøFra 2.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning