Skip to main content

Nationalpark Thy - Syd

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Nationalpark Thy er Danmarks første nationalpark, og blev oprettet i 2007. Området omfatter 24.370 ha og strækker sig over et op til 12 km bredt bælte fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Turen går nordover og når alle er samlet i bussen, serveres morgenkaffe og medbragt morgenbrød. Turen går over Thyholm og vi kører til Humlum Fiskeleje, hvor vi holder kaffepause og spiser medbragt morgenbrød med fantastisk udsigt over Limfjorden til Venø. Midt formiddag ankommer vi til Vestervig Kirke, hvor vores guide fra Naturstyrelsen modtager os.

Vi begiver os nu ud på en fantastisk rundtur i den sydlige del af nationalparken og oplever seværdigheder som Agger Tange, halvøen mellem Limfjorden og Nordsøen, Ørum og Flade sø, Lodbjerg Fyr, det fredede fyr opført i 1886 af granitblokke fra Sverige, Stenbjerg Landingsplads med de hyggelige huse fra 1900 tallet og Stenbjerg Plantage. Vi får en spændende fortælling hele vejen rundt og oplever en enestående natur.

Til middag gør vi ophold på Stenbjerg Kro og Badehotel for at nyde en dejlig to retters menu. Stenbjerg kro og Kro mor Henny vægter den hyggelige, uhøjtidelige atmosfære, det solide måltid og en kvalitet man kan regne med. Kroen ligger smukt omgivet af marehalmsklitter på alle sider med duft af saltfrisk hav, gran- og fyr plantage. Vores guide deltager i middagen og turen fortsætter herefter

Turen slutter ved Vestervig Kirke og vi skal tage afsked med guiden. Hjemturen går over Mors og vi trænger til eftermiddagskaffe og medbragt kage, som vi nyder på den anden side af Sallingsundbroen med udsigt over Sundet.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Lokalguide fra Nationalpark Thy (5 timer)
• To retters middag på Stenbjerg Kro
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning