Skip to main content

Tåsinge & Thurø

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

På denne tur oplever vi området omkring Tåsinge og Thurø og vores rejseleder underholder med fortællinger undervejs på hele turen.

Turen går sydover og undervejs nyder vi kaffe og medbragt bolle og snegl i bussen. Vi besøger Landet Kirke på Tåsinge, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet. Vi hører historien om deres kærlighedsdrama. De blev fundet skudt i Nørreskoven på Tåsinge i juli 1889 efter at være løbet bort sammen.

Frokost sandwichen nydes ved Bregning Kirke, der ligger smukt på toppen af Tåsinge med udsigt over det Fynske Øhav. Kirkens historie har tilknytning til Valdemars Slot. Herefter kører vi mod den velbevarede skipperby Troense med de charmerende og velbevarede bymiljøer og med udsigt over Thurøsund og Thurø.

På Valdemars Slot nydes kaffe og medbragt kage ved borde og bænke i Slotsparken eller under tag i Den Gamle Hestestald. Herefter kurs mod Thurø, Svendborg og Svendborg Havn, hvor der bydes på spændende fortælling undervejs.

En lille bro forbinder Thurø med Fyn, og straks når man kommer til Thurø fornemmer man det særlige sammenhold der er på øen. Størstedelen af Thurø er beboelseskvarter, og den 7,5 kvm store ø er en af de mest tæt befolkede i Danmark. Søfartsidyl, frugtplantager, strande og skovområder er dog stadig nemme at finde.

Svendborg er en gammel havne- og søfarts by, der har bevaret sin ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer.

Turen går nu til Hejse Kro, der er en charmerende Kgl. privilegeret kro med stolte traditioner tilbage fra 1737. Vi oplever den ægte gammeldaws krostemning, hyggelige rammer og traditionsrig kromad, der er lavet fra bunden. Her serveres en to retters middag.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder er med på hele turen
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Frokost sandwich
• Eftermiddags kaffe og medbragt kage
• 2-retters middag på Hejse Kro

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning