Skip to main content

Tåsinge & sejltur med M/S Helge

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

På denne tur besøger vi Tåsinge og kommer desuden på en enestående sejltur med veteranskibet M/S Helge på Svendborgsund.

Ved start på denne dejlige dag serveres kaffe og medbragt morgenbrød i bussen og vi kører mod Tåsinge over Assens og Fåborg. Rejselederen er frisk fra morgenen af og beriger turen med historie, fortællinger og anekdoter undervejs.

Vel ankommet til Tåsinge ved Landet Kirke får vi kærligheds dramaet om Elvira Madigan og Sixten Sparre, der ligger begravet her. Videre herfra til Bregninge Kirke, der ligger smukt på toppen af Tåsinge med udsigt over det Fynske Øhav. Kirkens historie har tilknytning til Valdemars Slot.

Før middag er der afgang mod den velbevarede skipper by Troense med de charmerende og velbevarede bymiljøer og med udsigt over Thurøsund og Thurø. Turen går via den smukke Slotsallé ind på Valdemars Slot og her nydes medbragt sandwich ved borde og bænke i Slotsparken eller under tag i Den Gamle Hestestal. Vi nyder stedet her og den omkransende natur.

Midt på eftermiddagen går vi den korte tur til kajen, hvorfra vi skal sejle med det 90 årige veteranskib M/S Helge på en enestående sejltur, hvor Thurø- og Svendborgsund opleves fra den smukkeste side. M/S Helge lægger til i Svendborg Havn, hvor bussen henter os og vi kører nu mod den historiske Hejse Kro. Undervejs nyder vi eftermiddagskaffen i bussen.

Hejse Kro er en charmerende Kgl. privilegeret kro med stolte traditioner tilbage fra 1737 På Hejse Kro får vi serveret en dejlig to retters middag i hyggelige rammer og i en ægte gammeldaws krostemning. Det afsluttende indslag på en berigende dag.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder på hele turen
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Frokost sandwich
• Sejltur med M/S Helge
• Eftermiddags kaffe og medbragt kage
• 2-retters middag på Hejse Kro

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning