Skip to main content

Safari til Sort Sol og middag på Schackenborg Slotskro

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

På denne tur skal vi afsted midt på eller sidst på formiddagen. Rejselederen, der er med på hele turen, vil berige gæsterne med fortællinger og anekdoter undervejs.

Til lidt sen middag ankommer vi til den historiske Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687, beliggende i Møgeltønder på den smukke brostensbelagte Slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Vi nyder en dejlig to retters middag i den helt særlige atmosfære, der er her på Slotskroen. Menuen er sprængt svinekam med dejligt tilbehør og til dessert gl. dags æblekage m. flødeskum.

Efter middagen går turen til Sdr. Lügum for grænsehandel, og vi har en time til at handle her.

Vi kører nu tilbage til Møgeltønder, hvor vi skal mødes med vores guide fra Sort Safari på P-pladsen overfor Schackenborg Slotskro. Her er der velkomst og kort introduktion ved guide og naturvejleder - og herfra starter vores safari med køreturen frem til stærenes overnatningssted (forventet 15-30 min. kørsel)
Vi skal opleve Danmarks flotteste naturfænomen, Sort Sol som er, når landets største stæreflokke samles over marsken og opfører en ”himmelballet”. Sort Safari har som de eneste, mulighed for at føre os frem til landets suverænt største stæreflokke og ind i ellers lukkede, private områder, hvor stærene ofte overnatter. Vi skal tilbringe de næste tre timer i spændende samvær med vores naturvejleder. Sort Sol er en naturoplevelse, og derfor foregår det meste af arrangementet naturligvis i naturen. Vi kører så tæt på observationspunktet som overhovedet muligt, og har som oftest en mindre gå-tur (under 1 km) frem til stedet, hvor stærene overnatter. Vi anbefaler, at I kommer i varmt og gerne vind- og vandtæt tøj samt praktisk fodtøj (travesko/støvler) eller evt. gummistøvler i tilfælde af regn.

Medbring om muligt gerne kikkert. Det anbefales også at medbringe et vandtæt siddeunderlag.

Efter en fantastisk aften går turen hjemad og undervejs i bussen serveres der friskbrygget kaffe og en sandwich. Det er tilladt at tage en lur i bussen, vi er hjemme sen aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder på hele turen
• To retters menu på Schackenborg Slotskro
• Grænsehandel
• Tre timers sort sol arrangement med naturvejleder
• Kaffe og sandwich i bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning