Skip to main content

Sønderborg Revy

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Sønderborg Revy tager pulsen på tidens mærkværdigheder ud fra en humoristisk vinkel – og skulle kort sagt være underholdning i særklasse. Selv siger de, at de ”kaster et kærligt, humoristisk, satirisk, pjattet og frem for ALT sjovt blik på vores lille danske smørhul”. Velkommen til Sønderborg Revy.

Der er lagt op til en rigtig underholdende eftermiddag eller aften i selskab med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere bl.a. Leif Maibom, Jeanne Boel og Karsten Jansfort. Sønderborg Revyen startede i 1982 efter initiativ fra bl.a. Leif Maibom, og har kørt hver sommer lige siden. Inden forestillingen nyder vi enten en dejlig frokostbuffet (kun lørdage) eller en sommerbuffet (aften). Der er noget for enhver smag, uanset om du vælger frokost- eller sommerbuffeten. Efter en underholdende forestilling sætter vi kurs mod vores udgangspunkt.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Frokost- eller aftenbuffet inden revyen
• Revybillet

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning