Skip to main content

Skagen og Grenen

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

En hyggelig tur til Lysets Land, toppen af Jylland. Vi skal opleve storslået natur og det hele tiden nærværende hav og idylliske Skagen samt på tur med Sandormen til Grenen.

Efter en tidlig afgang, nyder vi medbragt morgenkaffe og morgenbrød i bussen. Rejselederen er med fra start til slut på turen og vil berige sine gæster med spændende fortællinger og anekdoter undervejs. På vores vej nordpå kører vi over Tværsted til Gl. Skagen, som er Skagens vestlige bydel, og som udgjorde det egentlige fiskerleje. Nu er det Skagens mondæne bydel og husene ejes og benyttes af velhavere som ferie- og rekreationsboliger. Vi kommer forbi Trekosten, det berømte Ruths Hotel m.v.
Midt formiddag ankommer vi til Grenen, toppen af Danmark, og skal på tur med Sandormen, helt ud hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes. Efter denne altid særlige oplevelse sætter vi nu kurs mod Skagen. Målet er Foldens Hotel, midt i Skagen by, hvor vi skal nyde en dejlig frokostbuffet.
Foldens Hotel var oprindelig en gård opført i 1881, bestående af beboelseshus, udhus, stald og lade.  Først i 1920 blev der tegnet en udvidelse beregnet til hoteldrift, som senere blev overtaget af Søren Folden. Hotellet forblev i Folden familien indtil 1991.  

Efter frokost har vi tid på egen hånd i Skagen by. Der er mulighed for shopping og en gåtur til havnen med de kendte Skagen Fiskerhuse, som i dag danner ramme for en række af restauranter, side om side. 

Vi samles vi ved bussen, som vil køre os på rundtur på havnen og i dele af Skagen by, hvorefter vi kører via havnebyen Frederikshavn til den charmerende by, Sæby. På havnen i Sæby gør vi holdt og vi drikker vores kaffe og spiser vores medbragte kage inden turen går hjemover.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder med på hele turen
• Kaffe og morgenbakke med bolle og snegl
• Tur med Sandormen
• Frokost buffet på Foldens Hotel
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning