Skip to main content

Skønne Samsø

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Samsø har et mildt klima grundet sin beliggenhed midt i Kattegat omgivet af vand til alle sider og er kendt i hele Danmark for sine tidlige kartofler og andet frugt og grønt.

Afgang fra morgenen af og vi nyder turen til Hov, hvor der er afgang med færgen mod Samsø. Ankommet til Sælvig havn modtages vi af vores lokalguide, der står på bussen, klar til at vise os øens herligheder.

Vi skal på en spændende historisk rundtur på øen startende på den sydlige del. Efter Onsbjerg passerer vi "dyret" Tyskernes kommandocentral under 2. verdenskrig, videre gennem Pillemark, Hårmark til Kolby Kaas, hvor færgen fra Jylland anløb for flere år tilbage.

På Samsø `s østlige side passerer vi Brattingsborg slot, videre til Ørby, byen med de mange huse Greven byggede til sine arbejdsfolk. På vejen over Nørreskifte får vi et kig til Ballen Færgehavn.

Middagen nyder vi nu på Ballen Havn, Restaurant Dokken, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over havet.

Restaurant Dokken ligger i et gl. værft, hvor den sidste fiskekutter stadig ligger på bedding inde i restauranten

Nu går turen til Nord øen, via Langemark, Besser og Alstrup. Efter Sælvig Bugten kører vi til Stauns og nyder en flot udsigt over Stauns fjord med de mange holme og Langøre i baggrunden. Herfra gennem Heden til Mårup og Nordby Øens ældste Landsby, hvor vi skal på rundtur omkring det gamle gadekær. Vi ser nærmere på en af de 5 By brønde og får en forklaring om stråtage og kviste. Desuden skal til Udsigtstårnet Ballebjerg med udsigt mod Tunø og op til Århus bugt.

Klogere på Samsø forlader vi øen sidst på eftermiddagen, hvor der er afgang med færgen fra Sælvig. Om bord på færgen serveres der kaffe og kage i restauranten. Hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Færge til Samsø t/r
• Lokalguide under hele opholdet på Samsø
• To retters middag på Restaurant Dokken i Ballen
• Kaffe og kage på færgen fra Samsø til Jylland

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning