Busrejse til Rottefælden Revy

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Her er muligheden for at komme med til Danmarks ældste revy, der har været opført hver sommer siden 1883. Revyen er en af Svendborgs store kulturelle tilløbsstykker. Her er garanti for en god oplevelse med masser af grin.

Inden revyen nyder vi en lækker revy-platte, der består af marineret sild m/løg og karrysalat, friskrøget laks m. pesto og hvide asparges, æg og rejer med mayonnaise, luksus hønsesalat med bacon, honningskinke med rød tomat salsa, fransk landbrie med radiser, frisk frugt, brød, kiks og smør.

I 2018 medvirkede Anne Herdorf, Kim Brandt, Christine Astrid Nielsen og Jan Schou, der er kunstnerisk leder på 19. år. Jan Schou blev i 2018 kaldt Mr. Rottefælden og det er han stolt over, da ”fælden” altid kommer helt igennem til det brede glade voksne publikum. Det æææææælsker Jan. Så mon ikke de fremtidige sæsoner også kommer til at byde på spændende og dygtige medvirkende!?

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Revy platte inden forestilling
• Billet til forestillingen