Skip to main content

Rømø, Ribe og middag på Schackenborg Slotskro

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

En dejlig tur til Sønderjylland med rejseleder på hele turen.

Turen går sydover og undervejs serveres friskbrygget kaffe med en bolle og snegl. Tidligt på formiddagen kører vi over Rømø Dæmningen til vadehavsøen Rømø, der ligger ca. 10 km ude i Nordsøen.

På ø rundturen kommer vi til Havneby og feriestedet Lakolk. Vi hører undervejs om øens historie, naturen og beboerne. Af og til gør vi holdt og kommer også en tur ned på den nærmest endeløse strand ved Lakolk, der er kendt som at have én af Europas bedste badestrande. Dernæst kører vi tilbage over dæmningen og sydover ad Kystvej via Ballum til Højer Sluse og Vidå Sluse, vest for Tønder, hvor vi begge steder har lejlighed til en kort gåtur på digerne. Her får vi beviser for, hvorfor diger og sluser er en nødvendighed på disse kanter.

Så er der afgang til Møgeltønder og den historiske Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687, beliggende på den smukke brostensbelagte Slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Vi nyder en to retters middag og går herefter sammen med rejselederen gennem den brostensbelagte gade i Møgeltønder. Vi får fortælling undervejs om Schackenborg Slot og Slotskro.

Nu går turen til Ribe. I år 700 grundlagde vikingerne en markedsplads, som gennem sin 1300 år lange historie har udviklet sig til nutidens Ribe, Danmarks ældste by. Vi går en tur med rejselederen i Ribes gamle bydel for at opleve købstadens særlige atmosfære. Ribe Å slynger sig igennem byen, videre over marsken og ud i Vadehavet ved Kammerslusen. Vi skal også besøge byens imponerende vartegn Ribe Domkirke.

Efter en dejlig dag kører vi hjemad, eftermiddagskaffe og kage undervejs i bussen og hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Rejseleder på hele turen
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage
• To retters middag på Schackenborg Slotskro

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning