Skip to main content

Ribe og Møgeltønder

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Et besøg i Danmarks ældste by Ribe og den idylliske landsby Møgeltønder bliver en dag i fodsporet af konger, dronninger, prinser og prinsesser.

Vi starter ud fra morgenen af og kører sydover. Undervejs på turen nyder vi friskbrygget formiddagskaffe samt bolle og snegl i bussen. Ankommet til den fantastiske by Ribe begiver vi os på en spændende guidet rundvisning. Vi får en helt særlig oplevelse til fods rundt i gader og stræder, hører historierne om konger og dronninger, kirker og klostre, stormfloder og ildebrande. Desuden er der besøg med guiden i Ribe Domkirke, også kaldet Vor Frue Kirke Maria, Danmarks eneste femskibede kirke.    

Sidst på formiddagen kører vi til Møgeltønder, hvor vi starter vores besøg på den historiske Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687 og beliggende på den smukke brostensbelagte Slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Vi nyder en dejlig to retters middag i den helt særlige atmosfære, der er her på Slotskroen.

Nu skal vi på tur med endnu en professionel guide. Turen byder først på en kulturhistorisk oplevelse i form af et guidet besøg foran Schackenborg Slot i det ellers lukkede parkanlæg. Her boede 11 generationer af Schack, indtil godset i 1990’erne blev Overdraget til Prins Joachim. Vi kommer med på et eksklusivt besøg og hører om det for området så betydningsfulde, hvide slot.

Der vil også være tid til en tur gennem Danmarks smukkeste landsbygade, Møgeltønders Slotsgade. Turen går hjemad midt på eftermiddagen og eftermiddagskaffen er brygget, dertil nyder vi et stykke kage. Vi er hjemme igen til aften efter en oplevelsesrig dag.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Lokal guide i Ribe by
• To retters middag på Schackenborg Slotskro
• Slotssafari med guide i Møgeltønder
• Kaffe og eftermiddags kage i bussen på hjemvejen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning