Skip to main content

Busrejse til Rhododendron Festival på Sofiero Slot

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Turen går til Sofiero Slot, der var daværende Kronprinspar Gustav Adolf og Margaretas elskede sommerslot, som de fik i bryllupsgave i 1905. Vi oplever den smukke slotspark, der bl.a. indeholder to rododendronraviner (kløfter), der løber på hver side af slottet, Kronprinsesse Margaretas blomstergade og Dronning Ingrids Duftende Have.

Parken er især berømt for sine mange rhododendroner, der normalt er i fuldt flot fra midten af maj til midten af juni. Kronprinsparret Gustav Adolf og Margareta var begge meget haveinteresserede og var dybt involveret i udformningen af slotsparkens blomsterbede, gangbroer, køkkenhave mm. På mindre end 15 år havde de sammen skabt en fantastisk have. Gustav Adolf havde en unik interesse for rhododendroner, og nåede at plante mere end 5000 planter fordelt over mere end 400 forskellige rhododendronarter. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage via Helsingborg og videre hjem. 

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Færgeoverfart Helsingør – Helsingborg t/r
• Entre og guidet rundvisning i haven
• Medbragt sandwich på hjemturen


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning