Skip to main content

Politimuseet & Nationalbanken

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

På denne tur får vi nogle helt specielle oplevelser. Vel ankommet til København starter vi med fælles frokost, inden turen går til Danmarks Nationalbank, som er tegnet af arkitekten Arne Jacobsen i årene 1965-78. Bygningen regnes for et af Arne Jacobsens hovedværker. I bankens forhal får vi mulighed for at se gamle sedler og mønter og måske løfte en ’guldbarre’.

Dagens andet højdepunkt er et besøg på Politimuseet. Her vil en pensioneret betjent fortælle os om, hvor korpset opstod i 1600-tallet, efterforsikring, udfordringer ved opklaringen, og hvilke opgaver korpset har haft igennem tidens løb. Vi får samtidig fortællinger om nogle af Danmarkshistoriens mest kendte kriminelle. Vi kan forvente personlige anekdoter, historier og oplevelser fra betjentens egen tid i korpset. Dette gør oplevelsen og rundvisningen enestående og unik. På hjemturen får vi medbragt kage og kaffe i bussen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Frokost i København
• Besøg i Nationalbanken
• Rundvisning på Politimuseet
• Medbragt kage og kaffe ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning