Skip to main content

Nordfyn - Danmarks have

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Vi skal på byrundtur i den gamle fæstningsby Nyborg, hvis historie går tilbage til den sene middelalder, og byens betydning har altid været tæt knyttet til dens vigtige placering.

Efter afgang kører vi mod Lillebælt, hvor vi holder vi kaffepause ved bussen i den skønne natur. Turen fortsætter ad smukke veje gennem den fynske frugthave i Morten Korchs hjulspor og Sigfred Pedersens hjemmebane til Bogense, som er Fyns mindste købstad og er mere end 700 år på bagen.

Herfra gennem det smukke nordfynske landskab til Godset Hofmansgave. Godset Hofmansgave, døbt af Amtmand Niels de Hofman i 1783, er i dag en stor moderne rationelt drevet agroindustriel virksomhed. Parken huser Danmarks eneste kartoffelmuseum, en attraktion af lille format men med store visioner, og hvor vores rejseleder guider selskabet rundt.

Middagen nydes på den idylliske Munkebo Kro. Med den smukkeste udsigt over Kettinge Nor mellem Odense og Kerteminde ligger den hvide, stråtækte Munkebo kro. Munkebo kro har ligget her siden 1826 - endda som kongelig privilegeret kro.

Efter en dejlig middag går turen til Nyborg, hvor vi modtages en af lokalguide ved Nyborg Slot. Dernæst begiver vi os på en spændende guidet byrundtur i Nyborg Danmarks riges Hjerte.

Nyborg by er formentligt opstået i forbindelse med slottet i slutningen af 1200-tallet og har udviklet sig i takt med dette. Fra Danehofslottet strækker handelsgaderne sig ned til Vor Frue Kirke gennem den historiske bymidte.

Vi forlader Nyborg for denne gang sidst på eftermiddagen og turen går hjemad.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder er med på hele turen
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Guidet rundtur i Nyborg
• To retters middag på Munkebo Kro
• Kaffe og medbragt kage i bussen på vej hjem

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning