Skip to main content

Mors - Limfjordens Perle

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Krænter af moler hæver sig over vandet og fortæller om naturens mægtige kræfter, som formede Mors til det vi kender i dag.

Vel ankommet til Mors over Sallingsundbroen møder vi kort efter Legindvejlebroen vores guide, som de næste timer skal guide os rundt på Mors.
Vi starter med rundtur gennem Nykøbing Mors inden vi begiver os mod det smukke og fascinerende Nordmors. Vi oplever den skønne køretur langs Dråby vig, til Jørsby og Ejerslev, med den lille hyggelige Ejerslev Havn, som er et gammelt udskibningssted for moler. Herefter kører vi ud forbi Feggeklit og hører sagnet om Kong Fegge og Hamlet, som slet ikke boede på Kronborg men på Nordmors.
På vej sydover kører vi ad smukke veje med udsigten fra Mors’ højeste punkt Salgjerhøj og senere se den imponerende molerklint Hanklit. Middagen nydes på Gullerup Strand Kro, der ligger smuk ud til Limfjorden på nordsiden af Mors og med udsigt over Hanklit og Thisted.

Turen går mod syd til Øster Jølby, hvor vi hører historien om byen som flyttede sig efter en ny kirke. Vi ser det fine ottekantede forsamlingshus, inden vi går den korte vej til frimenighedens kirke Ansgarkirken. På den lille gåtur hører vi byens spændende historie om friskole, højskole og åndelighed. Vi ser også busten af byens stolte søn Frode Jakobsen, og hører om hans engagement i modstandsbevægelsen, og hvad det kom til at betyde for Mors og Øster Jølby. Herfra køres af små snoede veje mod Nykøbing og vi forlader guiden efter en spændende dag.
Eftermiddags kaffe og medbragt kage nydes på den anden side af Sallingsundbroen med udsigt over Sundet, inden turen går hjemad.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Fem timers guidet rundtur på Mors
• To retters menu på Gullerup Strand Kro
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning