Skip to main content

Mandø og Ribe

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Mandø ligger midt i Vadehavet mellem Fanø og Rømø og tidevandet bestemmer, hvornår øen kan besøges. En tur med Mandø Traktorbusser er en tur til Nationalpark Vadehavet.

Der er afgang tidligt på morgenen og vi kører direkte til Ribe, hvor vi skal møde vores lokale guide. Vi starter med at nyde medbragt formiddagskaffe samt bolle og snegl ved bussen, inden vi begiver os på en guidet rundvisning i Danmarks ældste by, Ribe. Vi får en helt særlig oplevelse til fods rundt i gader og stræder, hører historierne om konger og dronninger, kirker og klostre, stormfloder og ildebrande...   
Sidst på formiddagen kører vi til Mandø Traktorbusser, der skal køre os til Mandø. Overfarten varer ca. 45 minutter og undervejs nyder vi den smukke og barske natur. Vadehavet rummer mere end 30 små øer. Mandø er én af de tre beboede danske øer med ca. 35 fastboende. Til middag ankommer vi på Mandø, hvor vi starter besøget på Mandø Kro. Mandø Kro blev bygget før år 1900 og her er ro, afslapning og hygge. Vi nyder en to retters middag, god dansk kromad.

Efter middagen starter en spændende rundtur på Mandø, hvor vi skal opleve den unikke natur og øens seværdighederne. Oplevelsen af at være midt i Vadehavet, midt i Nationalparken og i centrum for UNESCOS Verdensarv kan ikke beskrives. Det er en oplevelse for Krop og Sjæl. Den lokale guide giver os fortællingen om tidevandet, naturen på og omkring Mandø og Mandø gennem tiderne, øens historie fra ca. år 1634 og frem til i dag og meget , meget mere.

Der er afgang retur med Mandø Traktorbusser midt eftermiddag og inden vi stiger ombord i vores egen bus, skal vi nyde vores medbragte eftermiddagskaffe og kage ved bussen. Turen går hjemad, og vi er hjemme igen til aften efter en oplevelsesrig dag.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Lokal guide i Ribe by
• Overfart med Mandø Traktorbusser
• To retters middag på Mandø Kro
• Lokal guide på Mandø
• Kaffe og eftermiddags kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning