Skip to main content

Kunstcenter Silkeborg Bad

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

I den tidligere Silkeborg Vandkuranstalt kan skiftende udstillinger af danske og udenlandske kunstnere opleves i den gamle kurbadsbygning samt i skulpturparken med udsigt over Ørnsø.

Vi ankommer til Kunstcenter Silkeborg Bad og starter vores besøg i kunstcenteret, hvor vi har lidt tid på egen hånd. Kunstcenteret har til huse i nogle af de gamle bygninger, der i sin tid hørte til kurstedet Silkeborg Bad, og her præsenteres skiftende danske og internationale kunstudstillinger. Herefter får vi i hold en spændende omvisning med temaet ”Fra kurbad til kunst”, der omhandler kurbadets historie, herunder kurbadets historien under krigens tid, parken og kunstcenterets tilblivelse.

I Skovvillaen kan man også bruge tid på egen hånd. Her findes en stor permanent udstilling om kurbadets historie og man kan få indblik i emner som Arnakkekilden, områdets indretning, badebehandlingerne, lægerne, kurgæsterne, personalet, og kurvandet.

Ved middagstid nyder vi frokost på Cafe Ørnsø der ligger i kurbygningen med flot udsigt over Ørnsø. 
De fem bygninger Søvilla, Societets bygningen, Kurbygningen, Skovvilla og Villa Granly ligger i et fælles parkområde. Bygningerne er i dag renoverede, så de fremstår som i kurtiden. Blot ved at gå rundt og se på bygningerne, kan man fornemme stedets historie.

Man kan også besøge Arnakkekilden, som var en af årsagerne til, at kurstedet i sin tid blev etableret netop på dette sted. I parken præsenteres også kunst i form af mere end 20 skulpturer, der er opstillet rundt i parken. Entreen giver fri adgang til alle udstillingerne.

Inden besøget slutter vil vi nyde medbragt kaffe og kage i parken, turen går herefter hjemover med hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Entre og omvisning på Silkeborg Bad
• Frokost på Cafe Ørnsø
• Kaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning