Skip to main content

Juletur til Flensburg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Den gamle bydel i Tysklands nordligste by Flensburg, som er præget af den skandinaviske stemning fra nabolandet Danmark, inviterer dig ind i julelysenes skær. Boderne med deres festlige belysning strækker sig fra Südermarkt gennem gågaden til Nordermarkt. Her venter der dig mange specielle tilbud fra både Tyskland og Danmark. Oplev rigtig julehygge i de romantiske kaptajns- og købmandsgårde samt på julemarkedet.

Efter endt opsamling afgang sættes kursen mod Flensburg. Undervejs får vi serveret bolle med smør og en snegl samt kaffe og the i bussen.
Vi ankommer ved 11-tiden og bussen parkerer på havnen, som ligger i forbindelse med gågade systemet. Her kan vi spise vores medbragte sandwich, men man er naturligvis også er velkommen til at tage sin sandwich med op i byen.

Vi har nu 3 timer til at bevæge os rundt i Flensburg der ligger i bunden af Flensburg fjord. Byen er en gammel, smuk by med ca. 89.000 indbyggere. Flensburg blomstede meget i Florentiner tiden, perioden fra år 1775 hvor samhandlen med Vestinden tog sin start. Flensburg var engang en af det Danske Kongeriges vigtigste havnebyer. En tur langs med havnens vestside med de imponernede købmandsgårde, herunder også de omkringliggende velholdte huse, får en til af fornemme Flensburgs storhedstid.

Kl. 14.00 mødes vi atter ved bussen og kører til grænsen, hvor vi gør stop for grænsehandel, så du kan få købt billige varer med hjem til julen.
Atter på vej nordpå nyder vores medbragte kage til eftermiddagskaffen i bussen - og forventet ankomst hjemme igen ca. kl. 18.00..

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen 
• Frokost sandwich 
• Rejseleder på hele turen 
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage
• Besøg i Flensburg
• Grænsehandel


  Rejsekalender
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning