Skip to main content

Julemarked i Kiel

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Undgå julestress og gør dine juleindkøb i ro og fred mens du kan nyde det gode samvær og dejlig julestemning.

Vi kører afsted fra morgenen af og der er rejseleder med os på hele turen. Turen går syd på gennem Sønderjylland mod grænsen. Vi nyder friskbrygget morgenkaffe med en bolle og en snegl undervejs.

Midt på formiddagen ankommer til Fleegaard i Harrislee og her har vi nu en times tid til at gå på juleindkøb mellem de mange fristende tilbud.
Turen fortsætter til Kiel, som er den største by i delstaten Slesvig-Holstein. I Kiel er der mulighed for indkøb i de store shopping centre og besøge det spændende julemarked, der spreder sig over Alter Markt, Asmus Bremer Platz og Holsteinplatz. Kiels Julemarked er et stort marked med alt, hvad dertil hører. Der er varmt til både uden- og indenbords, der er kunsthåndværk, hjemmelavede smykker, flotte dukker, de populære tinfigurer og meget andet.
Der er ligeledes mulighed for at købe varm middagsmad inden vi efter ca. 3½ times ophold igen sætter kursen mod Danmark.
Efter et dejligt ophold går turen hjemad sidst på eftermiddagen. Undervejs på turen serveres en dejlig frokostsandwich. Vi er hjemme igen midt på aftenen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Frokost sandwich
• Rejseleder på hele turen


  Rejsekalender
  21/8Prag - Den Gyldne StadFra 3.895,-
  21/8KroatienFra 11.995,-
  21/8Prag med Brenderup SeniorerFra 3.495,-
  22/8Smagen af DanmarkFra 3.995,-
  22/8DresdenFra 4.895,-
  23/8ÆrøFra 3.395,-
  23/8Fantastiske LæsøFra 2.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning