Skip to main content

Jenle og Fur

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Fur, Limfjordens smukkeste ø, et roligt og uspoleret samfund med en spændende og særpræget natur.

Turen går direkte til Jenle, Nanna og Jeppe Aakjærs kunstnerhjem opført i 1906, beliggende smukt på Salling halvøen i Limfjorden. Her bliver vi modtaget af en lokal guide og bliver delt i mindre grupper, der på skift vil blive vist rundt i mindestuerne. Imens har de andre tid på egen hånd i museet og til at nyde den medbragte formiddagskaffe med bolle og snegl i Jenles lokaler.

Efter besøget kører vi videre ad små veje til Branden, som ligger på nordsiden af Salling. Herfra skal vi med bussen ombord på Fursund Færgen. Det tager kun ca. 5 minutter at krydse Limfjorden til smukke Fur, der er et autentisk øsamfund med 850 indbyggere, rigt på forskelligartede og særprægede landskabsformer.

Vi kører direkte til Regitzesminde, hvor vi ankommer til en to-retters middag. Dette forhenværende rekreationshjem ligger med enestående udsigt ud over fjorden, bygget i 1929 af Furpigen frk. Inger Christiansen, der lod det opføre som rekreationshjem for anstandsdamer. Stedet er i dag kendt for sin gode mad.

Efter middagen begiver vi os på rundtur på den spændende ø og kommer rundt til øens seværdigheder som Emmelstenshus, Gammel Havn, Fur Kirke, Knudeklinterne, Lille Knudshoved og meget mere. Med os har vi den lokalkendte vært fra Regitzesminde, som undervejs på turen underholder med spændende historie og fortællinger, om alt det, vi møder på vores vej.
Undervejs på turen nyder vi vores medbragte eftermiddagskaffe og kage et dejligt sted i naturen. Efter dagens program går turen hjemad med hjemkomst sidst på eftermiddagen. 

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Formiddagskaffe, bolle og snegl
• Entre og rundvisning på Museet Jenle
• Færge til og fra Fur
• To retters middag på Restaurant Rigitzesminde
• To timers guidet rundtur på Fur
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning