Skip to main content

Kongernes Jelling og Bindeballe købmandsgård

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Kongernes Jelling ligger i skønne Vejle Ådal- og Grejs dal-området - Danmarks Naturpark, som byder på fantastiske naturoplevelser og kulturhistoriske højdepunkter.

Vores rute sydover går via Grejs og ned gennem den fredede Grejsdal - en af landets dybeste og smukkeste dalstrøg. Undervejs nyder vi friskbrygget kaffe i bussen. Midt på formidagen ankommer vi til Museet Kongernes Jelling og Jelling Kirke, hvor de to berømte Jellingesten og Jellingehøje er placeret. Vikingekongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand satte hver sin runesten og det er bl.a. den historie, der levende bliver fortalt af museets guide. Efter ca. 45 minutters foredrag og billedfremvisning bliver der tid på egen hånd i de flotte udstillinger - herunder kirken og monumenterne.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.

Efter besøget kører vi den korte tur til Skovdal Kro, der ligger smukt ved Fårup Sø. Her venter en dejlige to retters middag på os. Herfra går turen videre til Vejle Ådal området, Danmarks Naturpark -  og vi gør stop for et besøg i Den gammeldags landhandel og købmandsmuseum - Bindeballe Købmandsgård. Et levende museum, der er ført tilbage til dets oprindelige stil fra 1897 - og berømt for den lokale ”Bindeballe Bjesk”.

Vi kører videre mod Vejle og gør stop ved Ravningbroen og Ravning Station, hvor vi nyder vores medbragte eftermiddagskaffe og kage. Imens kan man blive klogere på historien om Harald Blåtands kæmpe vikingebro over Vejle Ådal. Turen går herefter hjemad med forventet hjemkomst sidst på eftermiddagen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe i bussen
• Entre og foredrag på Museet Kongernes Jelling
• Entre til Bindeballe Købmandsgård
• Medbragt eftermiddagskaffe og kage
• To retters middag på Skovdal Kro


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning