Skip to main content

Humlemagasinet

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Spændende besøg på én af de væsentligste kulturelle attraktioner i Middelfart Kommune med oplevelser inden for flere forskellige kulturelle genrer.

Humlemagasinet begyndte i 1990 at arrangere skiftende udstillinger af malerier og anden kunst. Galleriaktiviteterne blev gradvist ændret og udviklet til kongelige og kulturhistoriske udstillinger om sommeren og den store juleudstilling i november og december. Haverne dækker i dag 10 tdr. land med omkring 25 forskellige temahaver, der stadig udvikles. Samtidig er der blevet etableret tre museer: Humlemuseet, Sigfred Pedersen Museet samt Historisk Dukkemuseum.
Som et lokalt samlingspunkt tilbyder Humlemagasinet oplevelser inden for flere kulturelle genrer og giver den besøgende et bredt indblik i kultur, lokalhistorie, kongelige og historiske udstillinger, haver med mere.
Undervejs på turen til Harndrup ved Middelfart på Fyn nyder vi kaffe og morgenbakker i bussen. Efter ankomst bydes der velkommen af en lokal guide og herunder gives en foredrag på ca en halv times varighed.Man kan herefter undervejs i de forskellige museer kontakte kustoderne, der står til rådighed for gæsterne med fortællinger.
Omkring frokosttid holder vi en pause og samles ved bussen, der kører os det korte stykke til Harndrup Forsamlingshus. Her skal vi nyde en dejlig middag - kalvesteg stegt som vildt med tilbehør samt hjemmelavet is.

Besøget på Humlemagasinet fortsætter efter middagen - og i løbet af eftermiddagen drikker vi eftermiddagskaffe og spiser medbragt kage et sted på Humlehavens område. Den store have er inddelt i forskellige temaer - så som Humlehaven, Fyns Æblehave, Ewaldhøjen m.v.
Efter en interessant og oplevelsesrig dag vender vi næsen hjemad - med forventet hjemkomst sidst på dagen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Entre til Humlemagasinet, museer og haver
• To retters middag på Harndrup Forsamlingshus
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning