Skip to main content

Besøg hos Højer Pølser

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Hyggelig tur med virksomhedsbesøg, grænsehandel og Schackenborg Slotskro

Efter opsamling kører vi sydpå mod Højer - og undervejs er der friskbrygget kaffe med bolle og snegl i bussen. Rejselederen vil underholde os med fortællinger og anekdoter om det, vi skal opleve i løbet af dagen.

Vi skal på virksomhedsbesøg på Højer Pølser, som er drevet af samme familie siden 1897. Vi besøger butikken på Søndergade 1, hvor vi får en kort fortælling om virksomhedens historie og produktion, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Herefter nyder vi et glas vin og der er masser af smagsprøver på de gode pølser. Ligeledes er der mulighed for at købe varer med hjem. Efter et par gode timer er der afgang og vi kører forbi Højer Sluse og ud til Vidå Slusen, hvor vi skal ud af bussen og se udsigten til havet.

Ved frokosttid ankommer vi til den historiske Schackenborg Slotskro i Møgeltønder på den smukke brostensbelagte slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Her skal vi nyde en dejlig to retters middag i den helt særlige atmosfære. Menuen er sprængt svinekam med dejligt tilbehør og til dessert gammeldags æblekage m. flødeskum. Efter middagen går vi med rejselederen den korte tur til Møgeltønder Kirke. Kirken har i en lang periode været slotskirke under Schackenborg Slot (1661-1970).

Hjemturen begynder midt på eftermiddagen - og der er kaffe og medbragt kage i bussen på vej hjem. Forventet hjemkomst først på aftenen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder på hele turen
• Morgenkaffe med morgenbakke i bussen
• Besøg hos Højer Pølser
• Tur til Højer og Vidå sluser
• To retters middag på Schackenborg Slotskro
• Eftermiddagskaffe og kage i bussen på hjemturen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning