Skip to main content

Besøg hos Højer Pølser

Hyggelig tur med virksomhedsbesøg, grænsehandel og Schackenborg Slotskro

Efter opsamling kører vi sydpå mod Højer - og undervejs er der friskbrygget kaffe med bolle og snegl i bussen. Rejselederen vil underholde os med fortællinger og anekdoter om det, vi skal opleve i løbet af dagen.

Vi skal på virksomhedsbesøg på Højer Pølser, som er drevet af samme familie siden 1897. Vi besøger butikken på Søndergade 1, hvor vi får en kort fortælling om virksomhedens historie og produktion, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Herefter nyder vi et glas vin og der er masser af smagsprøver på de gode pølser. Ligeledes er der mulighed for at købe varer med hjem.Efter et par gode timer er der afgang og vi kører forbi Højer Sluse og ud til Vidå Slusen, hvor vi skal ud af bussen og se udsigten til havet.

Ved frokosttid ankommer vi til den historiske Schackenborg Slotskro i Møgeltønder på den smukke brostensbelagte slotsgade med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Her skal vi nyde en dejlig to retters middag i den helt særlige atmosfære. Menuen er sprængt svinekam med dejligt tilbehør og til dessert gammeldags æblekage m. flødeskum. Efter middagen går vi med rejselederen den korte tur til Møgeltønder Kirke. Kirken har i en lang periode været slotskirke under Schackenborg Slot (1661-1970).

Hjemturen begynder midt på eftermiddagen - og der er kaffe og medbragt kage i bussen på vej hjem. Forventet hjemkomst først på aftenen.

I turen er inkluderet:

  • Bustur i 4 stjernet luksusbus
  • Rejseleder på hele turen
  • Morgenkaffe med morgenbakke i bussen
  • Besøg hos Højer Pølser
  • Tur til Højer og Vidå sluser
  • To retters middag på Schackenborg Slotskro
  • Eftermiddagskaffe og kage i bussen på hjemturen
rejsekalender
22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
25/4Solskinsøen BornholmFra 4.595,-
3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning