Skip to main content

Busrejse til Metropolen Hamborg

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Med sin maritime charme og sin udadvendthed er hansestaden Hamborg en af Europas smukkeste metropoler - et stort antal hoteller, restauranter, caféer, knejper, teatre, butikker og grønne områder, en levende havn og seværdigheder fra mere end 1200 års byhistorie.

Ved ankomst til Hamborg tager vi på en samlet byrundtur i det indre Hamburg, hvor vi selvfølgelig kommer forbi Reeperbahn og St. Pauli. Desuden Elb Philharmonic Hall – et imponerende bygningsværk med en højde på 110 meter – og med hotel, lejligheder og koncertsal. Et vigtigt stop bliver gjort ved domkirken St. Michaelis Kirche – et meget smukt kirkerum og med en fantastisk udsigt fra kirketårnet, der er elevator til toppen.

Herefter tid til selv at slentre rundt, hvor man evt. kan besøge en af byens mange butiksarkader, specialforretninger og stormagasiner. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Danmark med et stop ved grænsen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• 4 timers ophold i Hamborg
• Byrundtur i Hamborg med bussen
• Tid på egen hånd
• Medbragt sandwich på hjemturen
• Stop for grænsehandel

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  2/12Jul i HansestæderneFra 2.395,-
  5/12Smagen af jul med Georg JulinFra 4.395,-
  11/12Jul i BerlinFra 2.295,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning