Skip to main content

Haderslev By og Fjord

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Spændende historie og byvandring i Haderslev samt enestående naturoplevelser med den lille charmerende hjuldamper Helene af Årø på Haderslev fjord.

Midt på formiddagen mødes vi med vores lokale guide ved Haderslev Domkirke og her starter en historiske byvandring med et besøg i den smukke gotiske domkirke. Turen går herefter gennem den 700 år gamle købstad. Byen blev grundlagt i 1100 tallet og bærer stor præg af sin lange historie. Til middag slutter turen ved Honnørkajen, hvor vi skal på sejlads med Helene af Årø. 
Med den charmerende hjuldamper sejler vi i roligt tempo gennem den smukke og bugtede Haderslev fjord. Tillige med den enestående naturoplevelse nyder vi om bord også en veltilberedt to retters middag. 

Ude af Haderslev fjord lægger Helene til kaj ved Lillebælts perle, Årø, der ligger ved udmundingen af Haderslev Fjord. På denne skønne lille ø gør vi ophold cirka tre kvarter, hvor vi har mulighed for på egen hånd at nyde den fantastiske natur og ro, der er på øen. Gå lidt rundt i det hyggelige havnemiljø eller gå en tur op i byen, ca. 200 meter fra havnen og besøg den fredede Brummers Gaard. Ved Brummers Gaard ligger Bulladen, der stammer fra 1650 og er fredet. Den har navnet efter de meget brede planker, som udgør husets sider. Bulladen her skønnes at være den bedst bevarede herhjemme. Der er afgang midt eftermiddag fra Årø havn og Helene sejler os den korte tur til Årøsund, hvor bussen venter.

På hjemvejen gør vi holdt i Christiansfeld ved Brødremenighedskirken, hvor vi nyder eftermiddagskaffe og medbragt kage ved bussen. Brødremenighedskirken er en meget enkel indrettet kirke, og er den største af sin art uden søjler i Danmark. Der er tid til at besøge kirken på egen hånd under opholdet. Vi forventer hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Guidet byvandring i Haderslev By,
• Sejlads med Helene af Årø samt to retters middag ombord
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning