Skip to main content

Gråsten Slot og Sønderjysk kaffebord

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

En dagstur hvor vi får noget af historien om Sønderjyllands betydningsfulde Slot og nyder en helt speciel sønderjysk tradition.

Når vi skal syd på i dag er vores første mål grænsehandel i  Harislee, hvor vi har en times tid til at gøre gode handler. Når bussen er læsset med vores indkøb, kører vi den smukke tur over den gamle grænseovergang ved Kruså, gennem Kollund langs kysten via Sønderhav, Rønshoved og Rinkenæs til Gråsten Slot. Undervejs på turen nyder vi en frokostsandwich og friskbrygget kaffe i bussen.
Efter den folkekære dronning Ingrids død i år 2000 bebos Gråsten slot af dronning Margrethe og prins Henrik nogle uger i sommermånederne. Med guide besøger vi den overdådigt udsmykkede slotskirke, og går en tur igennem slotshaven, der ligger smukt omgivet af skov og sø. De kyndige guider vil fortælle historien om kirken, haven og de slotte, som har ligget på stedet siden 1500-tallet.
Den Gamle Kro i Gråsten er byens gode spisested gennem mere end 150 år. Dette smukke gamle og skæve hus fra 1747 er efter en modernisering med nænsom og kærlig hånd fortsat et sted, hvor tiden står stille, og fornyelsen finder sted.

Det er kun i Sønderjylland, det kan opleves, Det store sønderjyske kaffebord. Man kommer gerne langvejs fra for at smage på alle lækkerier så som Svedsketorte, Pumler, ”Striftorte”, Brødtorte, Riskage, Medaljer, ”Pla’kach, ”Kikskach” og meget mere. Dertil hører godt med kaffe.
Nu går det hjemad og vi kan læne os tilbage i bussen og nyde turen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Frokostsandwich
• Guider ved Gråsten Slotskirke og Gråsten Slots Park
• Sønderjysk kaffebord på Den Gamle Kro i Gråsten

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning