Skip to main content

Gammel Estrup

Besøg på Gammel Estrup - herregårdsmuseet på Djursland.

Oplev et herligt besøg på én af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Vi ankommer til Gl. Estrup midt på formiddagen. Undervejs serveres friskbrygget kaffe med en bolle og snegl i bussen. . Undervejs serveres friskbrygget kaffe med en bolle og snegl i bussen. Entrébilletten gælder både til Gammel Estrup Herregårdsmuseet - én af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde - samt nabomuseet Dansk Landbrugsmuseum, som  I 1969 flyttede ind i avlsbygningerne på herregården Gammel Estrup.

Vores guidede rundvisning starter i hovedbygningen med en historisk gennemgang af Gammel Estrup og herregårdens ejere. Derefter har vi tid på egen hånd i Landbrugsmuseet. På Gammel Estrup findes også en museumsbutik, som er værd at besøge. Indimellem kan man møde én af museets dygtige formidlere i udstillingen, ligesom der er forskellige skiftende særudstillinger året rundt. Vi skal nyde en to retters middag i Restaurant Den Gamle Stald. Menuen står på flæskesteg med hvide kartofler, rødkål og surt og til dessert skal vi have hjemmelavet islagkage.

Vi slapper af efter en dejlig middag og kører en smuk tur i området omkring Bønnerup, Fjellerup med videre i den nordlige del af Djursland. Kaffe og medbragt kage et sted i den smukke natur.

I turen er inkluderet:

  • Bustur i 4 stjernet luksusbus
  • Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
  • To retters menu i Den Gamle stald
  • Rejseleder på hele turen
  • Entre og rundvisning på Gl. Estrup
  • Eftermiddagskaffe og medbragt kage
rejsekalender
22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
25/4Solskinsøen BornholmFra 4.595,-
3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning