Skip to main content

Kanalrundfart i Friedrichstadt

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Friedrichstadt, den skønne hollænderby ved den slesvig-holstenske vestkyst er et helt specielt historisk klenodie. Begiv jer på en tidsrejse gennem byens bevægede historie og oplev mere om mennesker og begivenheder, som har sat deres præg på det nuværende Friedrichstadt. Vi kører mod kanalbyen Friedrichstadt med en lille pause undervejs, hvor vi får morgenbakken og kaffe ved bussen. 

Vel ankommet til Friedrichstadt føles det som at ankomme til en lille hyggelig hollandsk landsby. Byens flotte arkitektur har klare paralleller til Holland med utallige gavlhuse og ikke mindst kanaler. 

Efter frokost i Friederichstadt skal vi på en kanalrundfart, også kendt som Grachtenfahrt. Inden vi atter sætter kursen nordpå, bliver der lidt tid på egen hånd i den hyggelige by. På hjemturen stopper vi naturligvis ved grænsen, hvor der bliver mulighed for at købe aftensmad samt handle. Derfra fortsætter turen hjem.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Rejseleder på hele turen  
• Gratis kaffe i bussen på hele turen
• Kanalrundfart i Friedrichstadt
• 2 retters frokost i Friedrichstadt

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning