Skip to main content

Flensborg og grænsehandel

Besøg i Flensborg, der var dansk i 400 år.

Turen starter fra morgenen af med friskbrygget kaffe og morgenbakker ombord i bussen. Vi nyder nu turen sydover i selskab med vores rejseleder, der giver fortællinger undervejs. Vi når Flensborg i god tid før middag og gør holdt langs havnen med de imponerende købmandsgårde på den ene side og de forskellige historiske og traditionsrige fartøjer på den anden side.

Flensborg der ligger i bunden af Flensborg fjord, er en gammel, smuk by med ca. 89 tusinde indbyggere. Flensborg blomstrede meget i Florentinertiden, dvs i perioden fra år 1775, hvor samhandlen med Vestinden tog sin start, og var engang en af det Danske Kongeriges vigtigste havnebyer. En tur langs med havnen får én til at fornemme Flensborgs storhedstid. Flensborgs ry som Romby holder sig til den dag i dag.

Inden gæsterne forlader bussen på havnen serveres frokostsandwich, som kan nydes på havnen eller medbringes på turen, som man nu begiver sig ud på sammen med rejselederen eller på egen hånd. Der er nu tid til at opleve havnen med sine seværdigheder, se de gamle pakhuse, gårde og Romhuse, gå en tur i Flensborgs gamle bydel og opleve de hyggelige gader, idylliske haver og fine historiske huse.

Efter et spændende besøg i Flensborg forlader vi byen for at køre til grænsehandel ved Otto Duborg, som er et af de ældste større grænse handelssteder, og som har et meget bredt udvalg af alle varer.
På hjemturen gør vi holdt for at nyde vores medbragte kage til eftermiddagskaffen ved bussen. Vi er hjemme til aften.                                                                                                                                                                                           

I turen er inkluderet:

  • Bustur i 4 stjernet luksusbus
  • Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
  • Frokost sandwich
  • Rejseleder på hele turen
  • Eftermiddagskaffe og medbragt kage
rejsekalender
22/3Smagen af DanmarkFra 3.995,-
12/4Smagen af DanmarkFra 3.995,-
3/5Smagen af DanmarkFra 3.995,-
9/5Prag - Den Gyldne Stad Fra 2.995,-
14/5Cirkusrevyen 2021Fra 1.895,-
Kontakt os
Adresse:
Ans Rejser A/S
Engdahlsvej 14
7400 Herning