Skip to main content

Flamingo Naturpark og togtur

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Oplev ”Flamingo Knud” og hør de spændende historier fra parken og hans eget liv. Nyd den smukke, barske natur fra en togkupé i Vestjylland.

Efter endt opsamling sættes kursen vest på mod Flamingo Naturpark, undervejs kan vi nyde friskbrygget kaffe i bussen.

Flamingo parken er anlagt i en oase midt i et moseområde, hvor der er en lang række små søer med mange vandblomster og en mængde smukke åkander samt en mængde stenopsætninger. Flamingo Naturpark er grundlagt i 1985 af Knud Christensen, som igennem årene og stadig optager nye udfordringer for sit parkprojekt på det 60.000 kvm. Som noget helt nyt er der åbnet et museum i tilknytning med parken.

Vi modtages af Knud, som vil give os en rundvisning i haven og fortælle spændende historier undervejs. Efter en time i sjovt selskab er der tid til oplevelser på egen hånd og evt. til et besøg i det nye museum. Ved 12.30-tiden skal vi nyde vores middag i Pavillonen med udsigt over søerne.

Efter en dejlig middag er der afgang fra parken og vi kører den korte tur med bussen til Vemb Station, hvor vi skal på en times togtur med Lemvigbanen VLTJ til Thyborøn.
Vi skal opleve den historiske jernbanestrækning, der blev grundlagt i  1879. Udsigten fra toget giver et fredfyldt overblik over det barske, vestjyske landskab, og de vestjyske byer. Vi kommer også forbi den berømte Victoria Street Station i Vejlby. Velankommet til Thyborøn, hvor bussen venter på os, kører vi nu forbi havnen og herfra videre hjemad. I bussen er friskbrygget kaffe og medbragt kage, som vi nyder på hjemturen.

Vi er hjemme først på aftenen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Friskbrygget kaffe i bussen
• Entre og rundvisning i Flamingo Naturpark
• To retters middag i Pavillonen
• Togtur med Lemvigbanen fra Vemb til Thyborøn
• Eftermiddagsaffe og kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning