Skip to main content

Fanø i Vadehavet

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

På denne Ø rundtur til Fanø kommer vi fordi de fleste af øens særværdigheder.

Turen går sydover og undervejs mod Esbjerg holder vi en kaffepause. Midt formiddag er der afgang med færgen fra Esbjerg havn til Fanø og overfarten tager ca. 15. min.

Den lille ø Fanø med ca. 3200 indbyggere, ligger stor set midt i nationalpark Vadehavet. Mod vest har øen sin ca. 12 km lange flotte sandstrand, og mod øst Vadehavet, med et enestående dyre- og fugleliv. Øen har de to hovedbyer, Nordby hvor færgen anløber og i syd Skipperbyen, Sønder Ho med sine charmerende huse, hvor flere end 50 huse er fredet.

På Fanø modtages vi af lokalguiden ved færgen og dernæst begiver vi os ud på en kort byvandring i Nordby inden vi samlet går til restaurant Ambassaden, hvor vi skal nyde en dejlig middag.

Turen fortsætter herfra til Sønderho, hvor der undervejs fortælles om det omkringliggende, om Fanøs befolkning- og dyreliv, Øen størrelse og tilblivelse og meget andet. Vi får en flot og spændende tur i Sønderho ad de små slipper og stræder til Sønderho Havn og på tilbagevejen et besøg i Sønderho Kirke. I tidens løb har der været op- og nedgang for Fanø, og Fanøboerne har måttet tilpasse sig naturens luner, indre- og udefra kommende hændelser.

Der bliver også en tur med bussen til stranden som vi kører ad til Fanø Bad og videre ad Strandvejen til færgen. Umiddelbart inden vi sejler fra Fanø, serveres der eftermiddagskaffe og medbragt kage på havnen. Sidst på eftermiddagen forlader vi Fanø, meget klogere på øen og dens charmerende historie og beriget af en fantastisk naturoplevelse.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Færge til Fanø t/r
• Lokalgiode på Fanø i 5 timer
• To retters middag på Restaurant Ambasaden
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning