Skip to main content

Egholm, Aalborg og is

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

En lille ø i Limfjorden, og den populære Soft Ice fra Vebbestrup Is er hovedpunkter på denne naturskønne tur.

Rejselederen er med fra start til slut på denne dejlige tur, og vil underholde med historiske fortællinger og anekdoter undervejs. Vi kører via Viborg op langs Limfjorden, forbi Trend til Muslingebyen Løgstør.
På den charmerende Løgstør Havn drikker vi vores kaffe og spiser vores medbragte bolle og snegl ved Limfjordsmuseet og nyder den smukke udsigt over Limfjorden.

Fra Løgstør Havn går turen nu på den sydlige side, langs Limfjorden, Nibe bredning og Nibe by. Ankommet till Ålborg gør vi ophold en times tid med byrundtur til fods og i bus i samvær med vores rejseleder inden vi begiver os til Egholm færgen, der skal sejle os over til den lille Ø Egholm. Vi forlader bussen og går ombord og sejler nu de cirka 5 min over på den anden side. Fra færgelejet her er der kun ca. 100 meter at gå til Restaurant Kronborg.

Det er blevet frokost tid og vi skal nyde en lækker buffet bestående af 6 forskellige kolde retter, 6 forskellige lune retter, 3 desserter og til slut kaffe. Efter denne dejlige frokost fortæller vores rejseleder om øen Egholms historie, og livet på øen midt i Limfjorden.

Tilbage på fastlandet går turen ad den gamle hovedvej hvor vi kører gennem Skalborg, passerer Svenstrup og Støvring, kører gennem Rebild Bakker inden vi ankommer til Vebbestrup Is. Her vil vi drikke friskbrygget kaffe ved bussen. Vi får selvfølgelig også en af de fra Vebbestrup kendte Soft Ice til kaffen. Vebbestrup is er også kendt for sin butik med det store udvalg i oste og vine.

På turen hjem fra Vebbestrup kører vi gennem Hobro, forbi havnen, for derefter at køre ad de små veje hjem.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Kaffe, bolle og snegl ved bussen
• Færge til og fra Egholm
• Lækker buffet med kaffe på Restaurant Kronborg
• Eftermiddagskaffe ved bussen
• Soft Ice fra Vebbestrup Is
• Rejseleder på hele turen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning