Skip to main content

Busrejse til Mols Bjerge og molboernes hovedstad Ebeltoft

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Turen til Danmarks næsetip byder på iøjnefaldende landskaber med smukke bakker, hvide klinter, hav og idylliske byer.

Nærmende sig Mols går turen forbi Vosnæsgård til Gl. Løgten og Følle Strand. Vi skal nyde formiddagskaffe med bolle og snegl ved bussen på P pladsen Kalø Slotsruin. Dernæst kører vi ad de små veje til Vrinners, Knebel til Helgenæs og har et kort ophold på ved Sletterhage Fyr. Turen går herfra gennem Mols Bjerge via Femmøller Strand til Ebeltoft.   
I hjertet af Ebeltoft kun få meter fra Det Gamle Rådhus, på en af de charmerende brostensbelagte gader ligger Restaurant Mellem Jyder, der er indrettet i en af de ældste ejendomme i Ebeltoft og kan skrive historie helt tilbage til 1610. Her nyder vi en dejlig to retters middag i hyggelige omgivelser. Efter middagen går vi sammen med rejselederen en tur gennem de charmerende gader i den gamle del af købstaden og ser også det Gamle Rådhus fra år 1789.

Efter en begivenhedsrig dag går vi igen ombord i bussen, hvor vi kan sætte os behageligt tilbage og nyde hjemturen og en dejlig kop eftermiddagskaffe med kage til. Hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder på hele turen.
• Kaffe ved bussen med en bolle og en snegl
• To retters middag på restaurant Mellem Jyder
• Eftermiddagskaffe og kage i bussen


    Kontakt os
    Adresse:
    Ans Rejser A/S
    Engdahlsvej 14
    7400 Herning