Skip to main content

Fredensborg Slot

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Fredensborg Slot ved Esrum Sø i Nordsjælland er Dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg. Slottet er et barokslot fra 1700-tallet og danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder. Slotshaven er et af Danmarks største historiske haveanlæg. 

Ved ankomst til Fredensborg Slot nyder vi vores medbragte sandwich, hvorefter vi skal på en to timers rundvisning indenfor på slottet, som er åbent i løbet af sommeren, hvor Dronningen ikke opholder sig på slottet. Der vil også være besøg i den private have, som ligger nærmest slottet, og normalt kun er for den kongelige familie. Vi får set den fantastiske urtehave, der leverer friske grøntsager til husholdningen og det moderne orangeri fra 1995. Typisk for den franskinspirerede barokstil indgår Fredensborg Slot i en arkitektonisk helhed med den omgivende have. Kaffe og medbragt kage i bussen på hjemturen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Rundvisning og entre på Fredensborg Slot
• Medbragt sandwich ved bussen
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning