Busrejse til Ditlevsdal Bison Farm

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Der køres mod Fyn, hvor vi nyder en morgenbakke i bussen, med en kop kaffe til. Dagens udflugtsmål er Ditlevsdal Bison Farm ved Morud. Farmen er den første af sin art i Danmark, og har fungeret som sådan siden 1993, hvor de første bisonokser kom til Farmen.

Bison-oksen er således helt naturligt blevet hovedtemaet i stedets landbrug, gårdbutik og restaurant – fra Jord til Bord. I dag er der knap 400 bison-okser og kan derfor stolt kalde sig Europas største Bisonfarm. Først nydes en god frokost, nemlig bisonhakkebøf! Derefter et foredrag om, hvordan det er at være bisonavler i dagens Danmark. Herefter skal vi på en prærievognstur, hvor vi får mulighed for at komme helt tæt på de store bison-okser. Mulighed for at handle i gårdbutikken før der igen køres hjemad. På vejen hjemad gør vi et stop, således vi kan nyde den medbragte eftermiddags kage og en kop kaffe.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• Frokost på Bisonfarmen
• Foredrag & rundvisning på Ditlevsdal Bisonfarm
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage