Skip to main content

Faaborg og De Japanske Haver

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

De Japanske Haver er en havearkitektonisk perle på Fyn, hvor 6 forskellige stilarter inden for den japanske havekultur opleves på nært hold.

Afgang mod Fyn fra morgenen af og vi kører langs den fynske vestkyst til Fåborg. Undervejs serveres kaffe og medbragt bolle og snegl i bussen.  
Vi ankommer til Fåborg Banegårdsplads midt formiddag, hvor vi skal møde den vores lokalguide. Nu går vi i samlet flok de få hundrede meter op til den gamle bydel, Fåborg Centrum og undervejs gennem den gamle købstads hyggelige gader og stræder vil guiden berette om de kendte fynbomalere og om de seværdigheder, vi passerer blandt meget andet Klokketårnet, der er byens varetegn.
Før middag forlader vi Fåborg og kører gennem de smukke Svanninge Bakker, som er en af de største naturperler på Midtfyn og ankommer til Brobyværk Kro, som ligger idyllisk med Odense Å i baghaven. På kroen, som har været kongeligt privilegeret siden 1732, vil vi få serveret fynsk æggekage med rugbrød og sennep ad libitum.

Så er det tid til et besøg i De Japanske Haver, hvor vi både har tid på egen hånd til at nyde de rolige og harmoniske omgivelser og også bliver mødt med en fortælling om haverne. Efter selvstudier på flere rejser til Japan har værtsparret designet de forskellige japanske haver, der viser japansk havekunst, når det er bedst. De er anlagt efter unikke gamle japanske traditioner. Stilarterne er udsigts-, vandre-, vand-, gård-, tempel- og meditationshave. Her kan man find roen i meditationshuset, nyde de formklippede buske og etageklippede træer samt udsigter over flere søer, og mange å løb. I Cafeen serveres kaffe og hjemmelavet lagkage, hvorefter vi samles og kører hjemad med hjemkomst til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Morgenkaffe, bolle og snegl i bussen
• 1 times guidet rundvisning i Fåborgs gamle bydel,
• Fynsk æggekage på Brobyværk Kro
• Entre til De Japanske Haver
• Fortælling om haverne, kaffe og lagkage i Cafeen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning