Skip to main content

Bulbjerg og vindmøller i Østerild

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Østerild Klitplantage er anlagt i årene 1889-1940 med det oprindelige formål at standse sandflugt. I dag ligger Det nationale testcenter for store vindmøller her, en stor turistattraktion, der huser flere af verdens største vindmøller. Vi skal også besøge Bulbjerg ”Jyllands Skulder” med Danmarks eneste fuglefjeld.

Efter opsamling går turen nordpå, hvor vi gør første stop ved Aggersundbroen, hvor vi nyder friskbrygget kaffe og medbragt morgenbrød, med udsigt over sundet.

Efter kaffe og en kort køretur ankommer vi til Klim Kirke, hvor vi bliver modtaget af vores guide fra Naturstyrelsen. Herfra starter den spændende rundtur hvor første udflugtsmål er Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg, vi får et indblik i vestkystens vindblæste natur.

Til middag gør vi ophold på Østerild Kro, hvor vi får serveret en dejlig to retters middag, som vi nyder sammen med vores guide.  Østerild Kro har rødder helt tilbage til 1710, hvor kroen i Østerild fik status som Kgl. Privilegeret og dermed fik tilladelse til at ” falholde Mad, Øll, Brendeviin, Miød og Toback for alle og enhver, som det matte behøve og begiære”. Herfra kører vi den korte tur til Østerild Plantage og Vindmølleparken, og vi hører undervejs om Europas største vindmølle og det store genopretningsprojekt. Turen går her fra forbi Lund Sø og vi får historien om Vejlerne, Nordeuropas største fuglereservat og et at de vigtigste yngleområder for vandfugle.

Vi kører fra Klim ned langs fjorden til Feggesund, hvor vi sejler den korte tur med Feggesund Færgen. Hjemturen går således over Mors, og eftermiddags kaffe og kage nydes på den anden side af Sallingsundbroen med udsigt over Sundet. Vi er hjemme til aften.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Kaffe og medbragt bolle og snegl
• Lokalguide fra Nationalpark Thy (5 timer)
• To retters middag på Østerild Kro
• Færgeoverfart Feggesund
• Kaffe og medbragt kage

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning