Skip to main content

Sæby, Bangsbo Fort, Frederikshavn og Bramslev Bakker

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Besøg den gamle købstad Sæby, indbegrebet af dansk købstadsidyl, Bangsbo Fort, et befæstningsanlæg bygget af den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig og havnebyen Frederikshavn.

Turens første mål er Sæby, hvortil vi ankommer midt formiddag. Vi nyder vores morgenkaffe og medbragte morgenbrød ved bussen og derefter møder vi vores lokalguide ved Sæby kirke. I Sæby er kan man opleve de ældre velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader og vandmøllen ved Sæby. I Algade ligger kunsthåndværkerne side om side med ravsliberen og glaspusteren. Vores guide fører os en tur rundt i den gamle købstad, og vi skal også en tur id i Sæby Kirke.

Nu er der afgang mod Bangsbo Fort, der ligger i 82 m’s højde med er en formidabel udsigt ud over Frederikshavn og Kattegat. I klart vejr kan man se både Skagen og Læsø. Til denne udsigt indtager vi vores medbragte snitter, og herefter skal vi have en spændende rundvisning i området, der består af 80 betonanlæg, hvoraf flere er åbne for besøgende. Flere af bunkerne er stadig udstyret med kanoner. Umiddelbart inden afgang fra Bangsbo får vi eftermiddagskaffe ved bussen. Vi samles og der er afgang til havnebyen Frederikshavn, hvor vi skal på byrundtur i bussen med en lokal guide, som vil vise os havnen med steder man normalt ikke kommer, krudttårnet, palmestranden og meget mere.

Turen går nu sydover og hjemover, men vi har stadig noget godt i vente. Middagen skal nydes på Restaurant Bramslev Bakker, der ligger smukt med en imponerende udsigt over Mariager Fjords dramatiske istids skabte landskab. Bakkerne med hårdføre enebærbuske, gør området til noget helt særligt.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Tre gange lokal guide
• Entre Bangsbo Fort
• Kaffe, bolle og snegl ved bussen
• Medbragte snitter til frokost
• Kaffe og kage ved bussen
• 2-retters middag Restaurant Bramslev Bakker

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning