Skip to main content

Åletur til Feggesund Færgekro

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70 26 00 49 eller på rejs@ansrejser.dk 

Feggesund Færgekro ligger dejligt på Mors’ nordligste spids lige ud til Limfjorden og med udsigt til Thy. Kroens specialitet er pandestegte ål.

Vi kører en dejlig tur over Trend, Løgstør, Aggersund. Klim Strand og Thorup Strand til Feggesundfærgen på Thysiden, hvor vi skal sejle den korte tur over sundet til Mors. Fra færgen er der et flot udsyn til det afvekslende og bakkede landskab. Vi ankommer kort efter anløb på Mors til et veldækket bord på Feggesund Færgekro.
Her, på dette sted er der blevet drevet kro i ca. 400 år, og kroen har på et tidspunkt været Kgl. Privilegeret. Den nuværende kro er anlagt på stedet i 1889.

Fjordheste har været en del af Feggesund Færgekro, de sidste snart 100 år. De nøjsomme arbejdsdyr trives godt på det sandede jord ved kroen. I dag er der et mindre antal heste, men de er stadig en del af billedet ved Feggeklit og Feggesund.

Feggeklit der rager op i det flade landskab er en molerklit, som indeholder askelag fra vulkansk aktivitet. Klitten er 24 m høj, 300 m bred og ca. 1 km lang, og på toppen er der et næsten jævnt plateau på 40 tønder land, der dyrkes som landbrugsjord af Feggeklit gård.

Menu valget er denne gang kroens specialitet, vi får serveret stegte ål med hvide kartofler og persille sauce ad libitum. Derudover nyder vi den fantastiske udsigt ud over fjorden samt en betjening i topklasse.

Hjemturen går over dejlige Mors ad mindre veje, og der er friskbrygget kaffe undervejs i bussen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Færgeoverfart med Feggesundfærgen
• Stegt ål med tilbehør ad libitum på Feggesund Færgekro
• Friskbrygget kaffe i bussen på hjemturen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning