Skip to main content

Aarø – Lillebæltets Perle

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Aarø er beliggende i Lillebælt ved udmundingen af Haderslev fjord. På øen er der en hel fantastisk natur og ro, som man ikke finder mange steder i en stresset verden.

Denne tur går sydover gennem Vejle, videre ad den gamle hovedvej E3, gennem Kolding by og fortsætter på den gamle hovedvej forbi Christiansfeld, gennem Haderslev til Årøsund.
Undervejs holder vi pause hvor vi drikker kaffe og nyder en bolle og en snegl ved bussen. Ved ankomst til Årøsund færgeleje sejler vi med Årø færgen til Aarø, en overfart på 10 minutter.

På havnen er der livlig aktivitet når fiskerne kommer ind med deres små fiskekuttere, og fritidssejlerne ligger og vugger i den lille marina. Her på havnen møder vi vores lokale guide, der hopper på bussen. Turen går nu til Årø Vingård, en af de få vingårde i Danmark. Vi får en spændende fortælling om vingården, og efterfølgende mulighed for at gøre en handel i vingårdens butik.
Senere går vejen til Brummers Gaard, hvor indehaveren Marianne tager imod os. Vi får serveret en lækker frokost Buffet og en fortælling om Brummers Gaard, en rigtig spændende oplevelse. Derefter fortsætter vi på den sidste del af turen sammen med vores guide inden det er tid at forlade øen og dens fantastiske natur.

Vi returnerer med Årø færgen til Årøsund midt på eftermiddagen og på turen hjem holder vi pause ved Brødremenighedskirken i Christiansfeld. Brødremenighedskirken er en meget enkelt indrettet kirke, og den største af sin art uden søjler i Danmark. I forbindelse med besøget ved kirken, som er på egen hånd, får vi kaffe og medbragt kage ved bussen. 

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Rejseleder på hele turen
• Medbragt kaffe / the, bolle og snegl ved bussen
• Færge til og fra Aarø
• Lokal guide på øen Aarø
• Frokost Buffet på Brommers Gaard
• Medbragt kaffe / the og kage ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning