Skip to main content

Aarhus Ø og Mols

Er I en gruppe, forening eller en klub som ønsker et skræddersyet tilbud på denne rejse er I meget velkomne til at kontakte os på 70260049 eller på rejs@ansrejser.dk 

Præsentation af den helt nye bydel, der er opstået på de udvidede havnearealer i Aarhus samt sigtseeing i skønne Mols bakkede landskab.

Vi mødes ved bussen og efter endt opsamling ankommer vi til Aarhus Ø, den helt nye bydel, der er opstået på de udvidede havnearealer i Arhus.
Her i havneområdet skal vi de næste to timer på en guidet rundtur både i bussen og til fods - og kommer blandt andet omkring Isbjerget, det fantastiske byggeri ved indsejlingen til Aarhus, Dokk 1, der huser bl.a hovedbiblioteket, Virksomheden Navitas, den gamle lystbådhavn, Ø-haven med udkikstårnet og meget mere.

Efter et par spændende timer forlader vi nu Aarhus og kører via Risskov forbi Vosnæsgård ad Strandvejen, Følle strand og Rønde, langs Kalø Vig, forbi Kalø Slotsruin til Femmøller og Femmøller Strand, hvor vi skal spise en dejlig frokostanretning på Molskroen Strandhotel. Undervejs lægger vi ører til rejselederens spændende fortællinger, om de steder vi passerer.

Efter ca. en times frokost går turen igen ad smukke veje langs Ebeltoft Vig til Ebeltoft, hvor vi kører forbi Fregatten Jylland og kører ud til Øerne og vender. Herfra tilbage langs vigen til Helgenæs og Sletterhage.

Vi nyder vores eftermiddagskaffe og medbragt kage ved sletterhage Fyr med smuk udsigt over Aarhus Bugt - inden vi atter sætter kursen hjem med forventet hjemkomst sidst på eftermiddagen.

I turen er inkluderet:

• Bustur i 4 stjernet luksusbus
• Guidet rundtur på Aarhus Ø med lokalguide,
• Frokostanretning på Molskroen Strandhotel,
• Tur til Ebeltoft og Helgenæs
• Rejseleder på hele turen
• Eftermiddagskaffe og medbragt kage ved bussen

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 70 26 00 49 eller rejs@ansrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuel rejsende.


  Rejsekalender
  10/4Smagen af VestjyllandFra 4.995,-
  17/4RomFra 7.395,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  23/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  24/4Smagen af LimfjordenFra 4.995,-
  25/4Alanya med Jan - Uge 17Fra 6.195,-
  Kontakt os
  Adresse:
  Ans Rejser A/S
  Engdahlsvej 14
  7400 Herning